mavideniz Herkese iyi geceler. Hanımlar detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız, 17haftalık olmak üzereyim, şimdiden araştırma yapıp randevu alsam iyi olur sanırım değil mi, devlet hastanelerinde randevu bulmak zor mu olur acaba? Şimdiden teşekkürler
Dilekkkk mavideniz Kartal umut hastanesi nde profesor perinatolog aynı zamanda kadın doğum abd başkanı Üstdüzey bilgili bir adam mustafa küçük 363 tleye yaptırdım mükemmel ilgilendi
Kadirvemalik Ben kadın doğumdan aldım randevu o yönlendirdi gidip gün aldım şimdiden alsan iyi olur zaten yaklaşmış günün de. Ben marmara eğitim.arastirma hastanesinde yaptım pendik de
mavideniz Kadirvemalik yani ben şimdiden haftaya için filan kadın doğuma randevu alayım, peki detaylı ultrasonu hemen gittiğimde yapıyor mu onun için başka bir tarihe randevu mu veriyor
Kadirvemalik mavideniz aynen şimdiden alsan iyi olur. Yok yapmıyor hemen başka bi yere yönlendiriyor marmara da beni riskli gebeliğe yönlendirdi ordan gün verdi.
mavideniz HasretEmre canım hiç bilgim yok açıkçası büyük hastaneler yapıyor ama bilen biri cevaplar burdan
busekavakli mavideniz ne demek canım bide doktorun pınar kumru olursa gerçekten çok memnun kalırsın müthiş bi insan inşallah şansın tutar denk gelirsin
Hgemr Arkadaşım, pendik marmara eğitim ve araştırmaya gitti,tarama testlerini yaptırmadığı için ayrıntılıya randevu vermemişler.
Hgemr HasretEmre orasını tam olarak bilmiyorum ama neticede yatırmışsınız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.