Cicilibicili Yareniz evet bu bende de oluyordu normal bi durum çünkü şiddetli bir şekilde kusma oluyor
Gulayyyys Progestan kullanıyorum bazen o kadar zorlanıyorum ki afedersiniz ilaç dışarı atıyor yada altıma kaçırıyorum :/ napalım idare etmeye çalışıyoruz mecbur. Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Cicilibicili Yareniz şiddetli kusma yaşadıysanız olabiliyor tedirgin olmayın. Kusma bebeğinize zarar vermez
Gulayyyys Yareniz bir önceki kontrolde göstermedi yavrucak :) bir dahakine dedik hayırlısıyla ama zaten ilk gebelik birde cinsiyet farketmez yeterki sağlıklı hayırlı olsun:) sizin?
Yareniz Gulayyyys amin sağlıklı olsunlarda benim de 2. Gebeliğim ilk bebeğimin 6 haftayken kalbi durdu doktor net belli değil tahmini erkek dedi çarşamba günü öğrencem inşallah 🙂
Yareniz Cicilibicili ya sen bu konulardan geçtin sana sormak istedim 15+2 yiz kalp atışlarını çok net alamadım hareketliydi biraz ondan olabilir mi ? Korkuyorum açıkçası
Yareniz Ccgdm ben ondan kullanıyorum gerçi onunla artık etkisi kalmadı belki işe yarar doktoruna sor bi istersen