babymoomss Doktor yumurtlama dönemindesin demişti perşembe cuma pazar değerlendir demişti çatlamamı olmuş acaba ❤️
babymoomss Karelinannesi ben o süre içinde sürekli değerlendirdim inşallah tutar kaç gün daha değerlendirmem lazım acaba ❤️
nrsen babymoomss bence denemeye devam etmelisin instagramda mfk yöntemi var tatlım %90 başarı sağlanıyor onu deneyebilirsiniz. Adetin bittiği ilk gün birliktelik sonrasında 3 gün sonra ve 2 gün sonra şeklinde 3+2 şeklinde düzenli ilişki sonrası gebelik %90 oranında oluyormuş.. https://instagram.com/docdrmfk?utm_medium=copy_link
Karelinannesi babymoomss değerlendirdiysen aslında gerek yok ama istersen şansını artırmak adına bu akşam da dene canım🙏🏻 Yarından sonra gerek yok🙏🏻
babymoomss nrsen onu biliyorum ama işte şuan yumurtlama döneminde olduğum için sıklık yapmak istedim ama kaç gün daha devam edeceğimi bilmiyorum ovulasyon testim gittikçe silikleşiyor
babymoomss Asyarslan60 25inde doktora gittim doktor dedi yumurtlama dönemindesin ondan sonra 26sında yaptım test