Edadrmz Evinru canım 24.haftada girdim ben herşeyini detaylı gösterdi doktor . Sana doktor mu dedi 20.haftanda detaylı ol diye
Evinru Edadrmz 20-23de gireblrsn dedi bend devltte randvu buldugum için aldım hemen 20+3oluyorum gitcegim zaman
Melek141120 Ben 20. Haftada girdim herşet ine bakıldı. Ama benden önce giren kadın da 20 haftalıktı onu rahat görememişler bir iki hafta sonra gel demişlerdi. Garanti olsun diye 22 gibi gidebilirsin
ipekveatlas benim bildiğim 19. haftadan itibaren yapılıyo hatta benim bebeğimin bi problemi cıktığı icin erken detaylı ultrason yapıldı 18. haftamda. perinatolog haftasına göre anca bu kadar bakabildim falan dedi ama her yerini gördü yani
Evinru ipekveatlas bendevltte buldum aldm hemen doktrdemedi yani 20+3olucam giidince..ne sıkıntı gormstu sizin doktr gecmsolsn
Edadrmz Evinru randevu sıkıntıysa devlette git canım ama bi iki hafta falan erteleyebilirsen tam net oluşmuş olur canım
Semra12344 Evinru görülüyor cnm benim doktorum beni 20 çağırdı o tarihte gittim 1 saate yakın inceledi heryerini de tek tek gösterip anlattı bize
Ceylan24 Edadrmz devlette nasıl düşürdünüz detayli randevusu 16.haftadan beri deniyorum zeynep kamile mhrsden bir türlü alamıyorum tam 16.00.gidiyoruz yok cok yoğun sistem verebileceğiniz bi taktik varmi belki şansımiza olur☺🤍
ipekveatlas Evinru normal doktor kontrolümde bebeğin beyninde kist görüldü perinatolojiye yönlendirdiler o yüzden erken girdim
Selyil Evinru ben 19cu haftamda girdim 13 haftamdada detayliya girmistim cok sukur herseysi iyi sadece plecentam asagida oldugunu söyledi bebegin cikis tarafinin 2cm yanindaymis plecentam 32 haftada tekrar gel bakakim dedi yukari cikmismi diye 😏😘
Nese86 Evinru Ben avrupada yaşıyorum burda uckere detaylı bakıyorlar. 12Haftada 20 Haftada 28.haftada