serpilirsad Kizlar 36+3 haftalik hamileyim midem asiri yanio valla gecmio soda ice oce bi hal oldum siz nasil gecirioyosunuz 😔😔
OktayMeltemSahin serpilirsad 36+4 bende mahvoldum bugüm mide yanmasından iki tane soda içtim yeni geçti valla 😣
Edizefeninannesi serpilirsad ben daha 27 haftamdayım ama mide yanmasından uyuyamıyorum bile kontrolumu bekliyorum doktorum inşallah care bulcak 🙏
Tosbik Edizefeninannesi bnde 27.haftamdayim. mide yanmasi cok oluyordu. Kontrolde doktorum LANSOR diye bi ilaç yazdi. Allah razi olsun vallahi bitti gtti o ilaçla 😊.
Edizefeninannesi Tosbik ayy ne güzel 🤗 inşallah bana da verir ilaç danışmadan da kullanmak istemiyorum mecbur kontrolu bekliycem 😔
Tosbik Edizefeninannesi tabi tabi doktoruna sormadan asla kullanma bsy. Ama doktorunla telde falan görusebilir sorabilirsin dayanamayacak durumdaysan. Simdiden cok gecmis olsun 😊
Sedna 2 gün sonra doğumum var ama hala midem yanıyor. Gaviscon biraz da olsa çare oluyor. Geçmiş olsun ✌🏼
Edizefeninannesi Tosbik çok teşekkr ederim 🙏 malesef özel numarası yok ve yıllık izninde doktorum mecbur bekliyorum sabahlara karşı uyuyabiliyorum ancak dayanamıyom valla 😔😔