Bayraktar123 Merhaba bu geçen hafta çarşamba günü kontrolde bebeğime Kordon dolanması olduğunu söyledi doktorum bir kez dolanmış 37+3 günlüğüz şuan da ciddi bir sorun olur mu yaşayan var mı birde hareketleri sanki biraz azaldı gibi
Nazlimom Bayraktar123 benim arkadasımda normal doğum istiyordu kontrolde doktor kordon dolandıgını gördü acil sezeryana aldılar hareketleri azaldiysada doktora gidin bence
AnnelikHayali Bayraktar123 iki üç kere dolandığı zaman sezaryene alıyorlar ama tek kordon dolanması ile normal doğum yaptırılabilir diye biliyorum ben.
gamzosgamzos Bayraktar123 benim bebegime cift kordon dolanık hareket cok onemli diyor doktorum bence belirgin azalma varsa muhakkak bir gidin
Esrasenturk8 Bayraktar123 yeğenimin kordonu dolanmıştı hareketleri cok azalmıştı. Sürekli nstye bağlıydı annesi. Simdi doğdu sağlıklı. Stres yapmanızdan da kaynaklı hareketleri azalıp kalbi yavaşlayabiliyor sakin olun 5 kordonla bile doğan bebekler var
Elilar2225 Benim ablamda iki çocukta da bir kere dolanmıştı ama normal doğum oldu bi problem olmadı sizin vaktinize de az kalmış bisey olmaz bence
Lime40 gamzosgamzos benimki gün içinde 10 kez olması yeterli demişti benim elim sürekli karnımda 😂 iNSALLAH bu süreçleri sorunsuz sağlıklı bir şekilde atlatırız ☺️