2melekannesii___ Merhaba hanimlar 24 haftalik olduk ve dr bebegimin 600 gram 29 cm olduğunu soyledi. Beslenme dikkat et dedi zayıf mı dedim biraz dedi sizin kilolar nasıl ve bebek kilo alsın diye ne yemeliyim yorumlariniz için teşekkür ederim 😊
Merve-0535 2melekannesii___ ben şuan 25+5 haftaym. Perşembe randevum var. Bakalm kaç çıkacak ❤️🥰 Bebek kilosu içinde muz, kaşar peyniri ve avakado kilo aldırır derler canım. Ama çok zayıf da değil bence. Benim ilk doğumum erken olmuştu. Kızım 24+3 hafta da doğdu. 32 cm 690 gram doğmuştu
Funday35 2melekannesii___ 23 haftada 620 gramdı ben bol bol hep muz,kaşar,süt,ceviz tükettim canım ☺️
2melekannesii___ Merve-0535 Netten baktim 24 haftalik kilo 600 gram boy 30 normal yaziyor. Ama dr neden zayif dedi bilemedim. Güzel beslendigimi düşünüyorum ama bilemedim 😐
Merve-0535 Asumaan ya masallah iyiymiş kilosu. Bende 26+1 de gideceğim. Bakalm ne kadar olcak çiçek kızım 🌸🎈
2melekannesii___ Asumaan Ben ayda 1 gidiyorum bakalim beslenmeme biraz daha dikkat edicem insallah bizde kilo aliriz Maşallah size 💙
2melekannesii___ ipekveatlas Bende normal diye düşünüyorum dr zayif desede. Bazi bebisler iri bence her bebek ayni olmuyor 🤗
Semra12344 2melekannesii___ 24 de 869 gram 28 de 1400 de cnm bakalım bu hafta kontrolümüz var 32 olduk kaç kilo aldı 🧿🥰
minikpandammmm 2melekannesii___ 24+1 de 686 imiş. Su an kaç bilmiyorum yarın gidicem kontrole . dikkat et yemene alır canım. Bu haftalarda yeni almaya başladılar zaten artar zamanla. Şimdiden sonra dikkat et.
Mesaa 2melekannesii___ en son kontrolüm 24+1 de oldu 700 gram 27 cm gayet güzel dedi doktorumuz bence seninkide gayet iyi 🧿
Merve-0535 2melekannesii___ aynen normal canım. Hem ultrason makinesi ile de farklılık oluyor yaa. İçini ferah tut ❤️