Babyb22 Htccprz Bence hamilesin ☺️ İlk 5 7 dk içerisinde belirdiyse, bence git ve kan testi ver netleştir :)
Elifbugra Htccprz hayirli olsun hamilesin. Benimde oyleydi. Ama bekledim kan testi icin adet gunumde yapmistim.
ayshe54 Htccprz aynısı benim testim 😅 kan gidip verdim 47 mi ne çıkmıştı 😅 sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
Htccprz Kızlaarr uzun bi başlık oldu fakat çok heyecanliyim 3 gün var adetime dayanamadim test yaptım acabaa çıkan sonuç normal gebelik mi yoksa adete bilmem kaç gün varken yükselen bilmem ne hormonu mu🤔🤔🤔😀😀😀 ilk 5 dkkada cikti🙋♀️
Meri3220 Htccprz ben adete 1 hafta varken böyle öğrenmiştim yakın eczane varsa erken hamilelik testi yap canım yada direk kan ver kesin sonuç alırsın hayırlısı olsun inşallah 🤗
ipekveatlas kuruma çizgisi değilse yani ilk 5 dakika da cıktıysa muhtemelen cok yeni hayırlı olsun insallah sağlıklı gebelik olur kan ver hemen
Babyb22 Htccprz kaset test algısı en düşük olan bundan çıktıysa kanda muhakkak çıkar, yinede siz bilirsiniz :)
Htccprz Elifbugra tamam o zaman bekleyeyim hatta adet bi iki gün geçsin sanki,ama kaset test yaparım o güne kadar diş koyu çıkar belki 😀