Aylinsertsu anneolmakzoramagulusuyeter barış büke özel muaeyenesi var Ayşen kızılyar gazi hastanesinde
Aylinsertsu anneolmakzoramagulusuyeter Barış Büke perinatoloji doktoru zaten .Ben de ilk yoluma can hastanesi irfan bey ile başlamıştım ama hiç memnun kalmadım
elbir Çınarlı hastanesi Evrim Konyalıoğlu. İlk doğumumu Evrim hanımdı çok memnundum. O bu hastaneye geçti diye buraya geldim. Hastaneden de çok memnunum. Sadece doğum hastanesi olduğu için diğer polikliniklerin kalabalığı olmuyor.
Denizegeninannesi anneolmakzoramagulusuyeter su hastanesi ceysu hanıma gidiyorum çok memnunum maddi olarakda çogu hastaneye göre uygun fiyatları
-askannesi anneolmakzoramagulusuyeter egepol hastanesi Dilek Alihanoğlu ❤️ Mesleğinde müthiş bilgi ve tecrübeye hakim. Kadın doğumcu da kadın ve ana olan duygularını daha iyi anlar kafasında biriyim o yüzden çok seviyor be sonsuz güveniyorum bilgisine.
-askannesi anneolmakzoramagulusuyeter canım 315 lira muayene ücreti😢 ama ben ilk bebeğimi kendisinde doğum yaptım sonra bir kürtajım oldu şimdi ikizlerime hamileyim her anımda tecrübesi ,desteği ile hep hayran oldum. Beni oraya bağlayan tek kişi kesinlikle doktorum 🤲 iyi ki yolum onunla kesişmiş🥰