ZNADA Merhaba anneler hastane çıkışında ana kucağı puset gerekli mi ya da kullanışlı oluyor mu şimdiden teşekkürler ☺️
Feyzaveannesi ZNADA puset için 1 2 beklerim herhalde ama ana kucağı fazla rahat. Bebekte rahat ediyor taşıması da kolay oluyor. Ne zamanki azcık serpilir bebiş sonrası puset Zaten. Ben bebeğin bi yerden bi yere yorganla sarılıp taşınmasını hiç hoş bulmuyorum
Busranursahbazz ZNADA aynen canim gerekli bebeği neyle taşıyacak siniz zor okur arabada gelip giderken sarsılmaz kucakta olmaz yani yenidogan zaten puset veya ana kucağı olmadan çıkartmıyor lar hastaneden ben öyle duydum ilk gebeligim de bu ikinci
Barisinannesi ZNADA ben acicaktim valla neyle cikicak diye puset icime sinmiyor egri bugru durur diye dusunuyorum acaba battaniyeyle sarmak mi daha mantikli nedir bu isin en mantiklisi🤔🤔
ZNADA @Fkurt peki teşekkür ederim nasipse ilk bebeğimiz olacağı için fazla fikrim yokta araştırıyorum ☺️
Peperonni ZNADA Bu bebek arabasının içinde olanlar olmaz mı çıkışta Sinem Kobalın da öyleydi hatta hastane çıkışı 😂😂😂😂
ZNADA @Peperonni evet öyleydi 😂ama ben de tecrübesizim bu konuda bakalım anneler ne diyecek olursa,portbebeye gerek kalmaz en azından
ZNADA @Peperonni ama şöyle bir şey de varmış sağlık açısından vücut yapıları çok esnek olduğu için eğimli değilde düz bir zemine yatırılmaları daha uygunmuş ☺️O zaman portbebe 👍🏻
Peperonni ZNADA Benim de tecrübem yok valla 😂🙈 ben öyle düşünmüştüm onunla çıkarırız diye şimdi sen öyle diyince bilemedim. Ama o ayarlanamıyor mu acaba ?