trakyalikizce Günaydın kızlar ben bu sabah dayanamayıp yine yaptım bugün daha da belirginiz sanırım🙈👼🏼 Kan vermeye gideyim diyorum sizce erken mi çok hesaplara göre 3+6 şu an🤭🌸 https://resimyukle.io/r/lq3a9rrkiD https://resimyukle.io/r/rFjDCfwUBp
Deletedmom_85 trakyalikizce Allah mübarek etsin maşallah gözünüz aydın 💜 ah ah bize de nasip olur mu be 🥲
Zilananne trakyalikizce hayırlısı olsun canım Rabbim kimsenin umutsuz birakmasn sanada nasip etsn inşallah bence bekle adetin gecsn öyle yap tam emin olursun
trakyalikizce Anneoluyorummmm tamamdır öyle yapacağım aşırı heyecanlıyım🙈 dün çok silik çıkınca bir korktum ama bugün daha da eminim🤩
Mamaciita trakyalikizce ay bana da umut oldunnn kızzzzz bende cumartesi verdim silik çıktı hemen yapsam mı bende bidahaaa
trakyalikizce Deletedmom_85 amiin çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 İnşallah Allahım sana da bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin🤍🤍🤍🌸
Usnac1995 Deletedmom_85 valla 7 ay boyunca bana da nasip olurmu dedim hep 😂 sonra yine tutmamıştır diye adetten 8 hin geçince yaptım ve çıktı. Ben sizin yerinizde olsam bu uygulamayı siler kafamdan bu düşünceleri çıkarır evime ya işime bakarım hamileliği düşünmem. Bende son zamanlar dedim bebek olunca eşimle vakit geçiremeyeceğim şimdi buna üzüleceğime bebek olunca yapamayacak şeyleri yapalım. İllaki tıp bu kadar gelişmişken bebek olur. Zaten kafamdan atınca oldu. Demem o ki burası vakit kaybı sizin için yanlış anlamayın. Farklı şeylerle ilgilenin bence 🌼🌸
Afra_123 Son adetinin 1. Gününden hesaplanıyor muhtemelen 4 5 hafta derler . Bebek var hadi hayırlısı kan verin bı hafta on gün kan takibi yaparlar .
vesilece Bismillahhhh haftayada cinsiyet sorarsın sen canım bu ne sabırsızlık kanda çıkmaz şimdi canın sıkılır
Deletedmom_85 vesilece adet tarihi gelmiş kızın nası çıkmasın? Döllenmeden 6 7 gün sonra bile yaptıran var çıkıyor😶
trakyalikizce vesilece niye haftaya cinsiyet sorayım ayrıca bu nasıl bir üsluptur? İdrarda bile çıkıyorsa kanda tabii ki çıkar önce kan sonra idrar testinde çıkıyor. Emin olun aylardır yapmadığım araştırma, okuma kalmadı. Ancak takındığınız tavır hiç hoş değil.
Tomrishatun vesilece sacmalamissiniz esas kanda cikar işiniz yok herelde savlbah sabah kızın.moralini bozuyorsunuz besbelli hamile hayırlı uğurlu demeniz yeterliydi