iki_melek_annesi Hanımlar bugün gördüm, kimlerde var bebiş doğdu butonu 34+2 günlük olduk, nasıl gidiyor 🥰🥰🥰
Estrella iki_melek_annesi buton gelmiş de geçen gün fark ettim tuhaf bir his yplun sonu göründü hissi😂 sanırım 34. Hafta girişinde geliyor. 34+ 4üz bugün
iki_melek_annesi Anneoluyorummmm Alt tarafda görünce şaşırdım ☺️inşallah en kısa zamanda belli olur canım, hayırlısıyla gelsin bebişler🥰
Merve5306 Ben 37′deyim geçen gün fark ettim bu neymiş deyip bastım. Hayırlı olsuna bağlayıp diğer uygulamayı tavsiye etti. Ben de yanlış alarma bastım tekrar 😀 Benim de iyi gidiyor bebek aşağı dönmüş. Çok heyecanlandım. 😇
iki_melek_annesi Merve5306 Maşallah 😂sen hemen doğurdun butona basınca diğer uygulamaya geçtin desene😅Rabbim bir avaz da kurtarsın inşallah
iki_melek_annesi Anneoluyorummmm Bebeğim yazan yere tıkla açıklama oluyor ya orda en alt tarafda yazıyor
iki_melek_annesi Estrella Aynen Bi yandan seviniyorum bitti diye Bi yandan korkuyorum değişik Bi duygu☺️Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizde hayırlısıyls kavuşalım inşallah 🥰
Elifikiz Estrella daha belli değil ilk hamileliğim ama kafam bu konuda çok karısık 🙈 normal doğumdan korkuyorumda biraz aklım hep sezaryen mi olsam acaba diye düşünüyor 💆🏻♀️