cigdemkorkmaz Bu durum beni ne zamandır zorluyor artık çok zor nefes almaya başladım bynun için bi sprey bişi verir mi doktor hafif kanda geliyor araştırdım normalmiş. Kadın doğum verir mi yoksa kbb mi görünmeli 34.haftadayım şuan
Imasleeper cigdemkorkmaz istediğin spreyi kullan ben doktora söyledim istediğini kullan dedi eczaneden alabilirsin yalnız onlarda işe yaramıyor canım ben bide burun bandını deniycem yarın alıp yine uykumdan uyandım nefes darlığından 😞
Deletedmom_7 cigdemkorkmaz ben bir de grip oldum bu durum daha da arttı. Serum fizyolojik kullanıyorum tıpkı bebeklere yapılan uygulamanin aynısını yapıp burnuma sıkıp temizliyorum öyle açılıyor en azından rahat yatıyorum gece.
Dygsacli cigdemkorkmaz piyasaki pahalı burun bantlarından alıyorum,bir nebze açıyor rahat uyuyorsun en azından
cigdemkorkmaz Imasleeper son zamanlarda hep uyanıyorum ama bu sefer aşırı nefessiz kaldım çyle uyandım ya hep kan çıktı bide içinden
cigdemkorkmaz Imasleeper serum fizyolojik veya okyanus suyu spreyleri ve buğuseptil gebeliğin her ayında kullanılabiliyomuş. bulunduğumuz odayı nemlendirmek lazım Bol c vitamini almak buhar koklamak hep nemli tutmak lazımmış Burun deliklerine okaliptüs yağı sürmekte İyi geliyomuş.
Busra1644 Udihindiyağı damlatın her akşam 1 hafta boyunca. Çok iyi gelicek, her burun deliğine 3 er damla şeklinde