mom130 Zelaldua hemen büyük vücut havlunu al ve ütüle üstüne otur ütü açık kaldin bı on dk böyle devamlı yap. Dört beş defa ütüle ılınana kadar otur. En son on dk boyunca hiç kalkma. Bana dua edeceksin 🤲🤲
Cerennntn Zelaldua beyaz lahanayi haşla bol tuzlu suda sonra onu peceteye koy popis arasına koy canim ben oyle yaptim 1 2 kere ağrısı gecti duzenli yapinca iniyormus ben duzenli yapamadim onu
mom130 Cerennntn geçiriyor tabiki. Bende de eşimde de var. Anında rahatlatıyor bı iki güne de o sancısı tamamen geçiyor. Üşüttükçe azar o. Soğuk suyla taharet fazla baharatlı yemekler.
Cerennntn mom130 yarin deneyeceğim agri yok suan ama sisligi var o sislik gtse bi ahhh Psikolojim bozuldu vala ya
Cerennntn mom130 tesekkur ederim canim 3 kere doktora gttim 3 ufe bisi demedi verdigi ilaclar bile gecirmedi ya
Cerennntn mom130 amaninn allah yardimciniz olsun kzum Ibrahim saraçoglunun ilaclarini da tavsiye ediyolar bi dene istersen onu Hamileyim die deneyemedm ben amA
busraaras00 Benimde aynı problemim var dediğiniz gibi iki tane şişlik var ve büyüyor umarım bu dediğiniz yöntemlerle geçer 😓
busraaras00 Ağrısı gerçekten çok kötü hareket dahi edemiyorum sızıdan inşallah hepimizin ki geçer bende yerimi alayım burda
mom130 Zelaldua o anlık rahatlatır. Oldukça yaparsan da geçer. Sıcak suyla taharetle geçmişti anneminki. Ama sürekli öyle alıyor.
Zelaldua İki tane büyük meme görüntüsü ayrı kendisi ayrı kötü altıncı aydan itibaren başladı ama bu son haftalar canımı alıyor. Annem diyor normal doğum yapma ıkınacaksın daha kötü olacak sizce ne yapayım
Cerennntn Zelaldua bnmde oyle bakalm nasl olcak ya normale de etki ediyormus ne halt yicez acaba zaten dogum korkusu yetiyor😀