Bereeeeen3 Selam kızlarr siz ne zaman ilk hareketlerini hissetiniz? İlk zamanda düzenli oluyor mu yoksa ne kadar sıklıkla hissediliyor ? 🥰
kahvesever__ Bereeeeen3 18+3 de hissetim 2 günde bir hissediyordum ben düzenli hissetmiyordum hergün hissetmiyordum
papatya981 Bereeeeen3 ilk zamanlar reflekslerle hareket ettiği için ara ara hissedersiniz 20 den sonra düzenli ve bilinçli harketkeri oluyor
Sinoooom Bereeeeen3 ben 13 hissetmeye başladım 14-15 tamamen hissettim 🥳 sanırım zayıflıktan hissettim çok erken 🥰
camellia Bereeeeen3 18. haftadan sonra hissettim ilk zamanlar bazen hareket etmediği hissedemediğim oluyordu ama büyüdükçe alıştıkca en ufak kıpırtıda hissediyorsun hissetmemen mımkğn değil zaten 😂
Bereeeeen3 kahvesever__ tam aynıyız canım bende heycanla bekliyorum bir kez hissetim gibi ama emin olamadım☺️
Zeynokus Bereeeeen3 ilk 18-19 haftalarda pit pit seklinde hissettim ama bu hissetmeler devamli olmuyordu bazen 2-3 gun hissetmiyodum 20-21 haftda hissetmeye basladim tam anlamiyla suan31. Haftadayiz🌸
Pyrz_07 Bereeeeen3 bende 17+4 haftalığım 2 gün önce hissettim 2 gündür hissedemiyorum merakla hareket etmesini bekliyorum bende