Ebruakyyn Kızlar ben şubatın 12sinde kan testi verdim <5,0 çıkmıştı sonra 22sinde verdim 331 çıktı 25inde verdim 1340 çıktı 27inde verdim 2380 çıktı sizce artışım güzel mi ultrasonla keseyi bebeği nezaman görebilirim 🐥
Mimii94 Ebruakyyn keseyi 1500uxeri gorebiliyosunuz diye biliyorum ben 4+4te gormustum, kimisi 5te gorur. bebek de 7de cagiriyor doktor ama 6da da goren var degisiyor. Siz suan keseyi gorursunuz ama bebegi bilmiyorum
hemsiree Ebruakyyn artışınız çok güzel ve bence keseniz şu an görünüyordur bile. henüz hiç muayene olmadınız mı ?
Birgul Ebruakyyn artık güzel maşallah, 4-5 güne görürsün bence. Ben 5+5te 8500 değerle karından rahatlıkla görmüştüm.
ebruuu_15 Ebruakyyn 1500 ve üzeri değerde vajinal yoldan gözükür yarın bile gitseniz görünür benim de değerim 2526 idi o gün gözüktü 🥰
Aloneanqel Ebruakyyn artışın şahane canım. Yarın git keseyi gör. 2560 dı benim geçen hafta perşembe. 3000 üzerine çıkınca kese görünür. Bebeğin kalp atışları da bir dahaki hafta duyulur
Ebruakyyn Ay hayırlısı bakalım bir kaç gün daha beklicem ondan sonra gidicem hem keseyi hemde kalp atışını duymak istiyorum Allah’ın izniyle
Ebruakyyn Aralığın 17sinde kürtaj olmak zorunda kaldım bebek gelişemedi covidte olmustum o sırada ozamnkini 4+5 günlükken kesesini görmüstük ama beta değerlerim hep düşüktü 1 ay korundum tekrar Allah nasip etti 🙏