Karyakal https://imgyukle.com/i/EYnCEY kizlar klomen +femerayi ayni anda kullandim. 10. Gun gittim 8.7mm lik yumurta vardi sagda 12. Gun gittim 11.1mm olmus sagdaki bugun 13. Gun testim boyle bu nasil olur birden buyur mu bu kadar pik yapacak kadar kafam cok karisikkkk
neslitzl Karyakal merhaba bende sali gunu catlatla ignesine baslamak istiyorum hemen yaziyolar mi nasil oluyo
Karyakal mom130 demii ama ilginc birden nasil olur 1 gunde nasil pik cikar yarin ultrasonda belli olur nasi var mi yok mu
Karyakal neslitzl adetliyken gidiyorsunuz yumurta buyutucu tedavi uygulaniliyor sonra dojtorunuz takibinizi yapip belli boyuta gekince igne veriyor catlatma bu sekilde
Karyakal SemaArin simdi ciktim gidiyorum haber veririm ilk idrarla tekrar test yaptim gene pikdi 2 gunde 11mm den pik yapacak kadar nasil buyudu inanin bilmiyorum insallah gercekten buyumustur testle alakali degildir
Karyakal SemaArin sagdaki catlamis dedi doktor 2 gunde 11mm lik yumurta catlama boyutuna nasil geldi bilmiyorum ama catlamis dedi eve geldim testim hala pik
nursanyildiz neslitzl istediğini söyleyebilirsin ama yumurtan 20 mm oluşması geriyor ki iğne vurulsun
babynil @Karyakal olur canm ben gittim daha olusmamisti doktorum umitsizce daha yolumuz uzun dedi 2gun cagirdi 16 olmus adam sadirdi 2gun sonra islemi yaptik tuttu cok sukur
mom130 babynil ben bazen onuncu gün gidiyordum 14 mm ya da 8 mm oluyordu. 16. Güne kadar üç kere değerlendiriyorduk. Tutmuyordu ama doktor çatlamış diyordu bana. Ben günde bir mm buyur diye düşünüp adetimin sonuna kadar deniyordum.
Karyakal babynil masallahh bende simdi gidiyorum bana da 12. Gun gittigimde 11 mm xediginde bu ay buyumez artik onumzdeki ay igneye geceriz dedi ama sabah ilk idrarla olmasina ragmen lh testim gene pik cikti gidip baktiricam o yuzden
babynil @mom130 deneyin tabi belli olmaz. Ben ilk 14.gunde gordm istenen boyuta feldgini 2.destinpeder sdi
babymoomss Doktor yumurtlama dönemindesin demişti perşembe cuma pazar değerlendir demişti çatlamamı olmuş acaba ❤️
Karyakal babymoomss https://imgyukle.com/i/EYDszY bu kadar koyulasmasi gerekiyor diye biliyorum doktor kac milim oldugunu soylemedi mi
babynil @Karyakal hahaha ay cocuktan yazamamisim oylede gitmis 😂 2.de benm 5.gunde gelmisti 18e belli olmuo o yuzden. Gidin bakin ve degerlendirin bence ne zaman ne olcagi belli olmaz