Serapmehmet_19 gamzosgamzos çok haklısın canım benim, Rabbim yardımcımız olsun yanlız değiliz hamdolsun ❤️
Aslihan2 33+1 den selamlar🧸🥳 kasık ağrısı ve adet olacakmışım gibi ağrı var bugün hemen doğurmak istiyorum ama doğumdan da cok korkuyorm 🙄 karmakarışık bir haldeym yani bu haftalarda
Serapmehmet_19 Aslihan2 az kaldı inşallah canım, bende de bazen oluyo korku ama bi yandan da doğurmak istiyorum, Rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi bebişlerimize inşallah
Mervepera Serapmehmet_19 Amin canım hepimize sağ salim gelsinler dünyaya. Benim sağlık problemi yüzünden sezeryan demişti en başta bide şimdi kilo alma sorunumuz var bebisin vitaminle iğne verdi bakalim ne olacak 🥺
Serapmehmet_19 Boncukannesi19 az kalmış çok şükür canım şu son 4 5 hafta da geçerse rahatlıycaz ama bana başından beri her hafta bir yıl gibi geçiyo 😅😅, inşallah bundan sonrası çabuk geçer de sağ salim kavuşuruz yavrularımıza
Estrella Serapmehmet_19 geçiyor zaman çok çabuk 30lu haftalardan sonrası ip söküğü gibi adeta.. 34+4 olduk bile 🐣🤍
Serapmehmet_19 Estrella ayy gerçekten artık geçsin istiyorum şuan bizde 33 haftalığız hiç bilmeden 37 38 olsam keşke diyorum😅🤭
Serapmehmet_19 Boncukannesi19 ay inşallah canım yaa benimde temennim 38 de gelmesinden yana ama onlar ne zaman gelmek isterlerse o zamana bekliycez artık annesi sağlıklı olsunlar da inşallah, ne zaman gelirlerse artık 😍❤️
Serapmehmet_19 Gulsumelif merhaba canım, ağrı değilde, çok yoruluyorum ağırlaştım sanırım ondan dolayı, gece uykusuzlukları oluyo sağa sola dönmek baya güç oluyo, onun dışında hamdolsun iyiyim canım
Serapmehmet_19 Defneismam canım valla tam doğum tarihi ne zaman bilmiyorum, henüz doktorumla da konuşmadık yani bil bilgim yok tarih hakkında
Boncukannesi19 Serapmehmet_19 tabi canım orası öyle de 8 ayı tamamladık bulantılar devam ondan cok zor geliyor
birannesoruyor Ben de 33. haftamdayım. Rahmime hafif kramplar giriyor, bunu yaşayan var mı? Dr kontrolüme bir hafta daha var ve akşam saati olduğundan soramıyorum.
AyseMehmett Serapmehmet_19 benimde 33+2 bugun 👯♀️👯♀️ Nasipse 35 gün sonra planlı sezaryanım var cidden aşırı heycanlıı 🥰
Serapmehmet_19 AyseMehmett evet yaa çok heyecanlıı, maaşallah az kalmış, Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim