Dbe24 ilksennb ben sleepy natural 2 numara almıştım 200 adet falandı sanırım sleepynin 1 numarası küçük diye ama 1 buçuk paket hiç kullanılmadan kaldı öyle bebeğin kilosuna göre boyut olarak ayarlayın ama çok fazla almayın elinizde kalmasın 150 adet alsanız yeterli bence
AysunUgur ilksennb ben pek stok yapma taraftarı değilim açıkçası, bebeğe iyi gelip gelmeyeceğini bilmediğim için, 50 ad civarı Prima Harmonie aldım 1 numara, ne zaman 2 numaraya geçeriz onu da bilemeyeceğim için bittikçe haftalık bez almayı düşünüyorum
papatya981 ilksennb 1 numaralar çok küçük ben sleppy alacaktım 2 numara baby turco aldım 2 numara deneme amaçlı sonuçta bebekte pişik yapacak mı yapmayacak mi o önemli bazı bebeklerde en markalisi bile pişik yapıyormuş ama genelde 1 numara çok çok küçük oluyormuş iyi araştır 2 al derim
Kizannesi92 ilksennb doğumdan önce iki numara aldım ama bebem söylenenden küçük doğunca iki paket 1 numara kullandım
fenperest ilksennb 4 haftadir sleppy bio natural kullaniyoruz ve 30×9 bez desek ortalama 270 Adet kullanms olacagiz simdjge kadar.
bykarakan ilksennb 2 numara molfix almıştım 90lı nasıl olsa 3 kg doğururm heralde dedim her şey yolunda ve tombik bir kızdı 😅😅 34 haftada sıkıntım başladı bi doğdu 2.5 kg 😅2 numaranın içine düşüyordu dötü küçücük 1 numara aldım sonra 90lı 120li bitirdim son zamanlarda biraz sıkıyordu ama
Sinemmmmm58 ilksennb stok yapmayin eger yapacaksaniz cunku ilk aylarda cabuk degisiyosunuz bezi ben 1 numarayi cok kullanmadan 2 ye gectim 2 de stok yapiym.dedm elimde 2 ye yakin paket kaldi ondan sonra akillandim stok yapmiyorum