oznur_parlabak Bol yürüyüş yapıyorum Evde de genelde hep ayaktayım yani arada dinleniyorum ama çoğu zaman öyle yavaş yavaş temizlik yapıyorum sonra belirli saatlerde yarım saatlık hamile yogası yapıp günümü sonlandırıyorum😊
Svvl34 trakyalikizce ben evde pilates yapıyorum. Ama bisiklet ve spor salonlarındaki yürüme bandı önerilmiyor hamilelikte düşme tehliken olduğu için. Onun yerine evde yoga, pilates, yürüyüş dışarda, ufak esneme ve egzersiz öneriliyor. 😊
Svvl34 trakyalikizce rica ederim😊bende yeniyim 8 haftalığım daha ama bunlara dikkat etmek lazım Allah korusun.. Sağ Salim kucaklarımıza alalım hepimiz.. 🙏🏻
Deniz93 Busra4 hergün en az 7 bin adım atmaya gayret ediyorum. Evde de pilates. Ama işin özü beslenmede bitiyor. O kadar efor harcayıp tatlılar börekler çörekler yemek olmaz 🙅🏻♀️
Bhesnn Busra4 ben normalde spor yapıyorum hamile kaldığım zaman bıraktım çnkü 2 düşüğüm oldu yeni gebeyim DİE yapmadım korktum ama hareketsizlikle yapamıyorum günde 1 saat kendimi çok yormayacak şekilde dans ediyorum 3 aydan sonra inşlh yürüyüş bisiklet ve pilates yapmayı düşünüyorum
elifcicek_07 Çalıştığım tesiste spor salonumuz var uzman eğitmenlerimizin eşliğinde ilk hamileliğimde doktorum bile anlamıştı siz spor yapıyorsunuz demişti inanın ben ilk hamileliğim olmasına rağmen çok faydasını görmüşüm kasılma ve yorgunluk hissimin olmamasını doktorum buna bağlamıştı bana sen kendi kendine doğurur beni bi göbek bağı kesmeye çağırırsın demişti ama ne yazık ki biz genetik bir problemden dolayı bebeğimizi kaybettik. Tavsiye ederim özellikle nefes egzersizi ve hamile platesi nefes egzersizi normal hayatımız da bile o kadar fark ediyor ki
gmzzmg Hamileliğimin başından beri haftada 2 gün hocayla hamile pilatesi yapıyorum. Öncesinde 15 dk yürüyüş bandında ısınma arkasından 25 dk pilates. 1 gün de yapabilirsem ayrıca yürüyüş yapıyorum.
asliu_ Payasadeka ben de 20+2 oldum aynen ben de izni iple cekiyorum 😅 izinde ins spor yapmaya başlayacağım
Zeyfat17 Busra4 ben hamilelikten önce de spor yaptığım İçin eskisi gibi değil ama yapıyorum haftada iki kere yüzüyorum mutlaka yarımlar saat çok iyi geliyor
Eclinass Zeyfat17 bn kıçımı zor kaldiriyom birde kovid oldum işimi halledersem ona şükür diom yoga surda dursun bn elendim 😄😅😅
Merve-g Busra4 yapmıyorum ben.yani oturup kalkarken bile zorlanıyorum nasıl yapayım. Yürüyorum birtek spor olarak yürüyüş işte :)
Defneismam Busra4 tam başladım 1 hafta 10 gün sonra covid olsun 1.5 ay yapamadım şimdi de boşladım ya yapmıyorum yapsam iyi ama ağrım çok
Rumeysa25 Haftadayız. Öğrendiğimden beri spor yapıyorum. Zaten bikac senedir spor yapıyorum. Koşu bandında hızlı tempoda 40 dk yürüyorum ve yarım mekik squat yapıyorum. 4 buçuk kg aldım toplamda. Hiç ödem yok sporu herkese tavsiye ederim. Yapmazsam günüm aşırı yorgun geçiyor sersem gibi oluyorum. Bence herkes yapmalı çocuk için de çok faydalı 👍🏻
Ysgl26 Busra4 21. Haftadayız her akşam yarım saat dans ediyorum zumba tarzı. Gün içinde de en az yarım saat yürümeye çalışıyorum