Ceydaa61 eminrduran Aras isminin anlamlarından biri at kılı demek. Kardeşim çocuğuna koymayı düşünüyordu. Çok araştırdık her yerde bu anlamı yazmıyor ama detaylı araştırırsanız at kılı anlamını da bulabilirsiniz. Görünce kayıtsız kalmak istemedim. Bebekler adıyla yaşarlar. Yine de siz bilirsiniz tabi ❤️
Ceydaa61 Babyerdogan Aras isminin anlamlarından biri at kılı demek. Kardeşim çocuğuna koymayı düşünüyordu. Çok araştırdık her yerde bu anlamı yazmıyor ama detaylı araştırırsanız at kılı anlamını da bulabilirsiniz. Görünce kayıtsız kalmak istemedim. Bebekler adıyla yaşarlar. Yine de siz bilirsiniz tabi ❤️
Hasonoral İkisi de çok güzel isim :) bebeğinizi hangi isimde hayal ediyorsunuz gözünüzü kapatınca hangisi geliyor ilk bence onu seçin :)
Babyerdogan Ceydaa61 evet bir anlamı o şekilde doğru ama. Şans, talih ve doğuda bir nehir anlamları da gözardı etmemek gerek. 😉
Zuzu04 Aras güzel isim ama bi anlamı at kılı demek ayrıca o kadar çok atlas ismini duyuyorum ki bu iki senede doğan çocukların okul zamanında sınıflarında 10 -15 tane aras olur heralde :) tercih sizin tabi ben fikrimi söyledim 🤭
Deletedmom10846 eminrduran bnce atlas. Anlamından dolayı ilk oğlumda aras ı çok araştırmıştım. At kılı anlamı itmişti beni. Uras koydum o yüzden🥰 aras bi de çok yaygınlaştı atlas biraz daha az😊