mavisevdamm_m Arkadaşlar merhaba.. bu akşam bebegimin kıyafetlerini ilk kez makineye attım deterjan green clean tercih etmiştim. Durulama esnasında makine kendini 4 dakikadan 14 dakikaya alarak tekrar durulama yaptı. Köpük vardı sanırım ondan tekrar yapti. Makine bitti bı baktım lastik kısmında bir dünya köpük var. Tekrar durulamada yıkadım. Green clean bitkisel doğal bı deterjan böyle kopurmesi imkansız acaba makine yeteri kadar su mu alamadı anlamadım başına gelen var mı veya kaç kapak deterjan koymuştunuz?
Cotanakk mavisevdamm_m ben bir kapak ile yıkama yaptım 3 defa yıkarken baya köpürdüğünü görmüştüm ama makine bitirdiğinde köpük yoktu hiç. Kaç dkda yıkadı bilmiyorum takip etmedim ben 1 saatlik programda yıkamıştım.
Nihanus mavisevdamm_m bende 2020nisandan beri grean clean baby kullanıyorum çok memnunum ikşncidede aynen devam. Sanıyorum çok koymuşsunuz kapak gözünüze ufak gelmesin kapak hacmini hiç geçmeyin birde kısa yıkama yapmayın tüm kısa yıkamalarda zaten bence kalıntı oluyor kendi kıyafetlerimizdede. Birde aklıma gelmişken emzirme sütyen ve atletlerinizide o deterjanla yıkayın direk bebeğe temas ediyor çünkü alerjij bir bebek olursa en baştan sıkıntı olmasın
Estrella mavisevdamm_m ben de çok yıkadım ilk . 30 derecede yarım saat. Böyle bir sorun olmadı belki deterjanı fazla koymuşsunuzdur tekrar durulamayla halollulur
balbebek412 mavisevdamm_m green clean konsantre bi deterjan aslinda cok az koymaniz gerekiyor, fazla koymus olabilir misiniz? Birde makinayi cok fazla doldurmus olabilir misiniz? Ben 2 yildir kullaniyorum, hic oyle bi sorunum olmadi, hatta cok kopurmez.
atlasinannesiii Yarım kapak koydum çünkü zaten kirli değildi kıyafetler hiç böyle bi sorunda yaşamadım
mavisevdamm_m atlasinannesiii arkasında 50ml koyun diyordu bı kapakta 40ml mis. Bende 1,5 kapağa yakın koydum ondan olabilir mi sizce?
Seyma_ck mavisevdamm_m ben kullanmadım ama deterjan fazla atmışsınız bence.Zaten normalde bile sıvı deterjanı tavsiye edilenden az koyarım ben.Bir de çamaşır miktarı ne kadardı?Eğer azsa ondan da olmuş olabilir
Kbrazcan mavisevdamm_m eşyalar temizse fazla koymuşsunuz ben 2 senedir kullanıyorum hiç öyle köpürme olmadı
mavisevdamm_m Seyma_ck sıvı detarjan ilk kez kullanıyorum açıkçası arkasında öyle yazınca bende öyle attım 😑 9 kg makinem ve sadece üstte bir el girecek boşluk vardı öyle olsun demişti servis öyle yaptım yine doluydu
Seyma_ck mavisevdamm_m Aslında boş değilmiş ama hem çamaşırlar da temiz ya ondan da yapmıştır.Bir daha durulatın kısa programda deterjansız iyice gitsin deterjanı.Ama dediğim gibi sıvıları her zaman söylenenden az kullanırım ben normale göre yoğun bi yapıları var çünkü
mavisevdamm_m Seyma_ck evet evet duruladim tekrar köpük falan yoktu umarım iyice temizlenmiştir içimde şüphe oldu 😑 bundan sonra daha az koyarım teşekkür ederim🌺
mavisevdamm_m Nihanus günlük 30 dakika az mı gelmiştir sizce? Makine ilk durulama yaparken son 4 dakikadan 14 dakikaya aldı kendini tekrar durulama yaptı baktım köpük var tekrar bı kere daha ben durulama yaptım köpük falan yoktu astım çamaşırları sizce durulanmis mıdır tekrar yikayayim mi çok kafama takıldı
Nihanus mavisevdamm_m haklısınız bende bunları çok takıyorum ben kısa programı neredeyse hiç kullanmıyorum açıkçası deterjan kalıntısından korktuğum için. 1 saatlik bir program var makinemde mix adı ona atıyorum hep hatta çiş falan olursa ön yıkamalı atıyorum çok azda deterjan yan göze ekleyip çift durulama yaptıysanız artık kalmamıştır bence
mavisevdamm_m Kbrazcan anladım.. üç kez durulama yapılmış oldu en son köpük falan yoktu durulanmistir değil mi tekrar atmama gerek var mı sizce?
mavisevdamm_m balbebek412 evet bitkisel olduğu için çok kopurmemesi gerek diye biliyorum ben fazla koymuşum deterjanı anladığım kadarıyla