cennetinsusu Mseyyide Benimde geldi bugün nişanım damla damla kan şeklinde sancım da vardı hastaneye gittim. Geri gönderdiler canım 1 cm açklık varmış sadece ☺️
KaderGlserinOk Perşembe günü nişanım geldi sonrası şiddetli bel ağrısı başladı bugün kontrolüm vardı 2 cm açıklık var eve geldim bekleyeceğim doğumu:(
Mseyyide cennetinsusu aynen benimde 1 cm açıklık varmis eve geri geldim ama evde beklemesi daha stresli
Beyazgul 22 Ağustos sabah saat 6 gibi peçeteye nişanım geldi.. sonra uyudum 8 gibi sancıyla uyandım tuvalete gittiğimde peçetede baya bir kan vardı!!! Sonra 10 gibi hastaneye gittiğimde 7 cm açılmam vardı ve yatışım yapıldı... 14.09 normal Doğum yaptım... bu arada suyum gelmemişti hastanede patlattılar suyu😘😘😘şimdi bebişim yanımda mutlu son 😘😘😘🙏
HseyinGamzeoturolu Beyazgul maşşallahh ne güzel doğum yapmışsınız allah bizede nasip etsin 🙏 sağlıkla büyüt canım
eti Beyazgul ilk gebelik miydi. Ne hizli bi acilma olmus masallah. Ne yediniz ne ictiniz ne yaptiniz😍
HseyinGamzeoturolu Beyazgul nişan gelirken hafifde olsa sancı vs hissediyormusunuz yoksa akıntı gbi acısız sancısz mı gelıyo
Mseyyide HseyinGamzeoturolu valla benim gelmiş ben hiç hissetmedim sadece ıslaklık oldu diye baktim nisanmış