Gizemydag Kızlar günümüz doldu ama bebişin gelemeye niyeti yok bugun doktorumda gününü geçiren bebeğin riskleri artıyo diyince endişelendim çarşamba günene kadar doğmazsa sezeryan günü alıcaz🤲🏻 Bu durumda olan var mı varsa siz neler yaşadınız?
bebekpoyraz Gizemydag 39+5 deyiz herhangi bir belirtimiz yok çarşamba gününe kadar eğer olmazsa cuma günü sezeryan dedi banada 🥲
Htcliva Gizemydag bende bugün 40 haftalık oldum doktorum yarın gel bakalım dedi olmazsa 7 marta kadar bekler sunı sancıyla başlatırız demişti
Tospikannesiiiii Gizemydag aynu durumu yaşadım Bikaç gün sonra zorunlu yatışım olacaktı suni olmazsa sezeryana dönecekti amaaa 40 +2 de geldi paşam aşırı pozitif bir şekilde çok kolayca dogurdum 😍
Zehra9616 Gizemydag nie suni demedide sezeryann dedi hemen bu haftaya kadar bekleyipde anlamsiz geldi birazcik
Gizemydag bebekpoyraz ah aynıyız inşallah kendiliğinden gelirler ya ben korkuyorum sezeryan doğumdan 🤲🏻
bebekpoyraz Gizemydag hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ilk doğum olacağı için ben henüz bi korku yaşamıyorum hakkımızda hayırlısı :)
Banu0 Bende aynı durumdayım 40 haftalık olmasına 3 gün kaldı. Suni sancı çekip olmamasından da korkuyorum direk sezeryan mi mantıklı acaba bilemedim
Gizemydag Tospikannesiiiii ayy darısı başıma bende normali çok istiyorum ama suni istemiyorum korkuyorum suniden
ElifSencan123 Aynen bende merak ettim 40 haftaya kadar bekletip niye sezaryen onu anlamadım. Zorunlu sezaryen olsa tamam da önce suni yi vermesi gerekmez mi oda olmazsa sezeryen tamam