[silindi] Bacagin başlangıç noktası varya arası benim çok ağrıyor yuruyemiyorum yatarken sağa sola dönmem çok zor oluyor doktorum normal dedi ama neden olabilir sizce??
Fatmactn_6 [silindi] 35 haftalık olduk 26. Haftadan beri o tarifsiz acıyı çekiyorum ilaç kullanıyorum ama geçmiyor hatta gün geçtikçe dahada ilerliyor
Asena17 [silindi] 34 haftaligim bende de var ozellikle sola hep yattigim icin sol bacagim agriyor kemigim sızlıyor suanda da onun agrisi yuzunden yatamiyorum
Gizem_zk [silindi] 34 + 4 haftalığım 32.haftadan beri benimde bacak arasında acayip bir ağrı var üstümü değiştirirken yatarken kalkarken zorlanıyorum ağrıdan baskı gibi garip bir ağrı doktor normal vücut kendini hazırlıyor demişti ama gün geçtikçe artıyor malesef
Hilal2561 [silindi] canım aynı şikayet bende de var benim doktorum maznezgum eksikliğinden olabilir dedi ilaç yazdı kullanmaya çalışıyorum ama içemiyorum 😂(suda eritildiği için)içtiğim zaman o gece rahat yatıyorum diğer gecelere nazaran. Tavsiyem magnezyum değerlerine baktırmam🤗
[silindi] Benimde çok ağrıyor tarifsiz bı ağrı üstümü flan bile okdar zor degstiryorum ki hatta ayağımı bile zor kaldırıyorum yeri geliyor
yerimseniben34 35+5 iz bi kaç gündür bende aynı şeyi yaşıyorum bacak arasındaki kemiklerin ağrıyor doğum yaklaşıyor bebek aşağılara. Baskı yapıyor ondan galiba