Merve090 Sancılarınız ne zaman başladı ve şiddeti nasıl ? Benim adet sancım gibi ağrılarım oluyor bunlar yalancı sancı mıdır?
Esrasena Merve090 Benim 1 haftadr belde adet ağeısı gibiydi.Bugun akşamdan beri sırt ağrım var,arada canımı acıtıyo belime kadar sızı gibi.Birde çocuk hareket ettikçe alt trafımda bi baskı gıdıklanma gbi hissedyorum.İçimden bi his çok yaklaştın diyor 🤷🏻♀️
Iscn Merve090 düzenli değilse evet yalancı sancı bu arada hiç sancım olmadı sunı sancıya doğum yaptım🤭
Merve090 Esrasena aynı şekilde benim de alt kısım da gıdıklama oluyor baskı oluyor geve çok oluyor gündüz hareket ederken pek hissetmiyorum da
Merve090 https://www.prima.com.tr/gebelik/dogum-zamani/yazilar/braxton-hicks-kasilmalari-nedir Arkadaşlar burada anlatıyor prima yazmış bana faydalı geldi sizde bir göz atın isterseniz tatbiki doktora da sormak gerekli sadece bir öneri
Nil2736 Merve090 kesinlikle adet sancısı tadında bi ağrı deil. Onlar sahte. Gelecek olan ağrı gaz sıkışması gibi bağırsklrına giren kramp gibi. Böyle gazın çok vaz kabızsn ve karnın bi hoş sıkışmş hissi gibi. Tabi bunun şiddeti giderek artıo ve son saatler ya da son açılmalar kelimeler kıfayetsiz. Böyle bi tatta ağrı hissedersen ozaman doğuma hazır ol
Buseatlas Merve090 canım benim de bel ağrım kasık ağrım oluyordu dün nst bağlandım prda anladım asıl doğum sancısını karnın taş kesiliyor kas katı kesilip nefes almada zorluk çekiyorsun bu sancı dediğim 100 dü artık 20 dakika da bir geliyordu:)