1tek-1cift Minaali kızımın arkadaşı var Sahra Mina. 2 isim hiç sevmem normalde ama bunu çok yakıştırıyorum ve birlikte kullanmaya çok uygun
aden_ Biz sevgiliyken belirlemiştik ismini kızımızın Rabbim gönlümüzden geçeni verdi bize de Aden olucak kızımızın adı, eşim de yanına Nil de olsun dedi bende beğendim o yüzden Aden Nil olucak civcivimin adı 👼🏻🐣
Nistik Ecemtnkl Elisa gayri muslimlerin ismi cennette oyle bi melek yok iyi arastirin internette her guzel ismin anlamini cennetten bir melegin gorevini yukluyorlar
kuzeymomsss Eşim Akgün Gökalp, ben Arden Miraç istiyordum. Sonra tek isim yapalım dedik ya Gökalp ya Miraç, miraçta karar verdik herşeyini yaptırırken bir anda Kuzey koyalım dedik 😂 şimdi kuzeyimizi bekliyoruz 💙
[silindi] kuzeymomsss Değişiyor fikirler evet nasibinde hangi isim varsa o oluyor sanırım bizde ilk Mubin yekta düşünüyoduk snra aybars ve barlas arasnda kaldık eşim le ortak kararımız Barlas oldu ikinci isim olarak da yektayı istiyorum ben çok beğeniyorum o ismi
kuzeymomsss [silindi] aslında bizde kuzey miraç yada miraç kuzey düşünüyorduk fakat çevremdeki tanıdıklarım da internette okuduklarım da iki isimde koyulsa tek isim kullanılacağı için karışıklık olmasın dedik. O yüzden tek koyduk 🌸
12_ayse Allahım kısmet ederde 💖 ikra💖 koyacağız allahım herkesin bebeğini sağ salim kucağna almayı nasıp etsin benimkini de 🙏💜