Busra0806_ [silindi] hemde çok farklı inanamamıştım ben müneccim mi oldum dedim hatta oğlum olacağını görünce 😅
[silindi] iremkrkurt Bende çok beğeniyorum Uraz ismini urazda kararsz kaldığımız isimler arasındaydı benim paşam da Barlas yekta olacak Allahn da izniyle 🤲 Bizde Barlas, Aybars, barbaros,baybars,uraz di
[silindi] iremkrkurt Aminn İnşallah 🤲 bzde çok kararsz kaldk ama sonunda karar verdik eşimle Aybars yekta ve Barlas yekta arasnda kalmıştık en son
muallimehnm Rüyamda yuşa gördüm, o yüzden yuşa istiyorum ama yanına ek bir isim bulamadım. Fikri olan varsa alabilirim.
[silindi] muallimehnm Bende Barlas yuşa olarak düşünmüştüm ilk başta ama yekta ismini çok beğeniyorum oyüzden Barlas yekta olarak degstrdik Aybars Yuşa Karan Yuşa Aden Yuşa Kutan Yuşa Batur Yuşa Karel Yuşa Aren Yuşa Arel Yuşa
Seyda94_ Esmatopcu21 Adıyla yaşasın Umay ❤️ çok severim o ismi Cinsiyetimiz kız olursa bizde Asya Umay düşünüyoruz 🥰
Merveee-16 Anne baba olarak bize fırsat vermedi babaannesi üzgünüm doğmadan koydu bile adını Oğuzhan ilk torunu olduğu için ben koycam dedi bizde karışmadık