BerraY [silindi] Fikri Barış düşünüyoruz ama Barış yerine alternatif olarak Çınar,Deniz,Arda,Tarık, Toprak isimlerini de beğendik. Fikri ismi sabit olacak şekilde en içimize sineni koyacagiz. Şimdilik Fikri Barış oğlumun adı 🥰💙
Irem2veysel Cgdm-altnkr ya öylemi Allah bağışlasın yiğit çok akıllıda Furkan henüz dünyaya gelmedigi için bilmiyorum ama genelde çok yaramaz olur derler Furkan 🥰😄
Nihanus [silindi] öykü olacak inşallah kızımın ismi 😇 oğlum var bir tane adı yaman. İkincide oğlan olsa aslan koyacaktık
Bicicek_bibocek Nihanus öykü kızımın adı o kadar herşeyiyle zor ve dediğim dedik bı cocukki umarım sizinki tersi olur ☺️ ama coook akıllı ve zeki
Dilek6129 Ebruakbyrm yiğit oğlumun adı ☺️ Şuan 11 yaşında cidden isminin özelliği taşır derler ya çok mert çok yiğit bir çocuk tavsiye ederim 🙈
littleangel22 Yaa ne güzel herkes eşleri ile ortak bi isim seçmiş bizimki ne söylesem beğenmiyor zaten bu yeni isimlere asla koymam diyor illa eski isim kafasında tutturmuş Ayşe Fatma Hayriye Emine bunlar olsun diye İlk çocuk ta da böyle yaptı kaymakamlıkta en son aldım kâğıdı elime kendim karar verdim yazdım ismini herhalde bundada böyle olucak ☹️
[silindi] Deletedmom10846 kararsz kaldığnz isimler varsa yardımcı olalım bizde zor oldu ama seçtik eşimle Aybars ve Barlas arasnda kalmıştık eşim in fkri barlas dan yana oldu ikinci isim olarak da yektayı istiyorum ben çok beğeniyorum o ismi oyüzden Barlas yekta ya karar verdik 💙
[silindi] Deletedmom10846 bence çok güzel bı isim bizde barlas koyacağız Allah izin verirse 🤲 çağan aybars da olabilir
Deletedmom10846 [silindi] Çağan Barlas a karar vermiştik eşim Barlas için içine tam sinmediğini söyledi. Çağan Aslan ve Çağan Kayra düşünüyoruz bi de kararsızız