Busbuss12 Kızlar eşim yarım saat once pozitif cıktı , 2 yasında bebegim ve bende belirti yok , daha test yapılmadı , yarın yapılıcak gelinip galıba , 13 haftalık hamileyim , ödüm kopuyor , karnımdaki bebege etkisi varmı ? Bişi olurmu ? Nolur akıl verin
Umran__37 Busbuss12 kuzum sakin ol benim en yakin arkasasim hamileyken iki kere covid gecirdi allaha sukur kendisi de bebegide cok iyiydi hatta doguma girmeden covid oldugunu ogrendi sukur cok saglikli bi oglusu oldu icini rahat tut sen ❤️❤️
Zeyzeyyyyyy Busbuss12 canım hiç korkma Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz iki aylık hamileyken covid oldum çok şükür hiçbir şey olmadı
Blgn02 Busbuss12 eşine sakin yaklaşma onu ayrı bir odaya koy maskesiz gezmeyin Allah yardımcınız olsun
mirage333 Busbuss12 bende 13 haftalikken covid gecirdim. Birazda kotü gecirdim. Çok sükur bebegim saglikli. Sizde korkmayın. Yeni varyantın etkisi çok yokmuş zaten.
Busbuss12 Umran__37 Allah razı olsun canım tek duam karnımdaki bebegim ve oglum iyi olsun , ilk defa yasıyorum 3 senedir , korkuyorum oyuzden
Umran__37 Busbuss12 hic korkma baby benim annemde yeni covidten cikti kadinin dibindeydim sukur gecmedi simdi gribi bile virus gosteriyolar rahat ol sen tedbirini al gerisini allaha birak ❤️❤️
Busbuss12 Zeyzeyyyyyy Allah razı olsun umarım canım o donemde neler yaptın neler yedin ? Ozel bişi kullandınmı
Busbuss12 Blgn02 amin canım o ayrı yerde oglumla ben ayrı odadayız ogrendiğimz andan beri , yarın ekip gelıcekmiş galıba napıyorlar ? Ben hcbişi bilmiyorum
Zeyzeyyyyyy Busbuss12 canım bol bol su içtim meyve tükettim kivi muz mandalina portakal. Beslenmen çok önemli ben sürekli meyve yiyordum ve su içiyordum. Birde içebilirsen kelle paça çorbası iç. Sabah kahvaltıda eşimle birlikte tavuk suyu çorbası içiyorduk. Kuruyemişini de eksik etme çiğ kuruyemişlerden tercih et. Hiçbir şekilde bi ağrı kesici bile içmedim atlattım şükür. Sende hiç kafana takma Allah’ın izniyle en hafif şekilde atlatacaksın ❤️
bezmrt Busbuss12 ekip gelmiyor sadece arıyorlar sağlık bakanlığından bide kaymakamlıktan evde karantinada kalmanı söylüyor çalışansan rapor istiyormusun diye soruyor o kadar
bezmrt Busbuss12 cevrenizdeki eczanelerde varmı bilmiyorum ama hamilelik testi gibi kovid testleri var onlardan alıp yapabilirsin ben onlardan bulamadım hastaneye gidip test verebilirsiniz ben gittim hatta hamile olduğum için birde ddimer hemogram testleri istedi doktorum tekrar gidip kan verdim değerime göre de kan sulandırıcı iğne başladım
bebiskonunannesi Busbuss12 Merhabalar bende 1 hafta önce atlattım kovidi. İlk gün çok ağrılı ve bol ateşli geçti. Yapmanız gereken en önemli şey beslenmenizi ve meyvenizi eksiltmeyin. Muhakkak güzel beslenin kendi sağlığınız için. Ben karantinam biter bitmez hastaneye gittim çocuğumda hiç bir sorun yoktu. Parol bile kullanmadım açıkcası. Doğal yöntemler daha iyi gelecektir emin olun 🙏🏻 Geçmiş olsun 🙏🏻
Busbuss12 bebiskonunannesi sağol cNım umarım eşim dün gece agrıdan uyuyamadı , ertesi gun yani bugun aksam 5 te gttik test verdık aradılar , pozitifmiş , biz test yaptırmdık suanda belirtimiz yok bilemıyorım ama inşAllah yoktur 2 yasındki oglum olmaz umarım
Umran__37 bezmrt yok mu 🤣🤣 annem karantinadan cikali daha iki gun oldu ve ilac ister misiniz diye sordular 🤣
bebiskonunannesi Busbuss12 İnanın çocuklar çok daha hafif atlatıyor. Korkmayın hastalık eskisi gibi değil hiç. Grip gibi atlatırsınız inşallah.
Busbuss12 bezmrt anladım cNım yarn gelmezlerse gidip direk yaptırim ama evden cıkmayın yazmıslae mesajda