gulsumm1 36+4 haftalığım sürekli lavaboya gidiyorum sürekli gitmeme rağmen sanki yürürken alttan birsey boşalacak mı gibi hissediyorum yada bebek baskı mı yapıyor bilemedim. Sizde de aynı durum oluyor mu merak ettim normal mi? 😌
Defne2018 gulsumm1 38 haftada bende öyleyim canım tuvaletten kalkıyorum sanki bişi damlayacak bıraksam kendimi ama yok
Nasaearth gulsumm1 36+2 benim de aniden tuvaletim geliyo sanki kaçıracakmışım yetişemicekmişim gibi oluyo
MMmerve_ gulsumm1 aynı aynıı meram etme 31ıncı haftamdayım bende oyleyım abdest alıyorum namaz kılmadan ıdrarım gelıyo🤢
lunam gulsumm1 ben de 36+4üm. Bebek baskı yaptığı zamanlarda yaşıyorum aynısını. Daha lavabodan çıkamadan geri döndüğüm çok oluyor hatta 🙈
Ince_imral MMmerve_ ayy benimde 34 haftalık olduk son 2 haftadır tuvaletteyim bir abdet alıyorum ve sadece 1 namazımı kılabiliyorım hemen ardından lavaboya koşuyorum ay bide gece özellikle sürekli gidiyorum o uykulu halimle 🤤
[silindi] Evet aynı durum bendede var😂 yolda yürürken çok oluyo sanki aniden aşağı incek gibi ve o arada da aşırı sıkışıyorum wc olsa gitcem yani
Arashsn gulsumm1 bebek baskı yapıyor diyr herhalde bende aynı durumdayım hatta ben sik sık lavaboya gidiyorum yatağa giriyorum bes dk surmuyo 😂
Ryhnylmz gulsumm1 aynen canim nalesef ya benim ilk gebeligimde oyleydi altima kaciracak gibiydim hep bunda yasamadim pek sukue son zamanlar oluyo arada iste