Birgul SinemMmMmMmMmM 40-45 gün falan olmamıştım hatta testler falan yapmıştım negatif çıkıyodu, sonra kan verdim süt hormonu değerim yüksek çıktı. Doktor bu sebeple olmuyosun dedi ilaç verdi değer düşünce olmuştum
Srfe_01 SinemMmMmMmMmM beta hcg degerın sıfırlanınca adet olursun hemen sıfırlanmıyor bazen 20 gün bazen 30 bazen 15 gün degısıyo canım
HeyMommy SinemMmMmMmMmM Tam beklediğim tarihte gelmişti. Hatırlayamıyorum fazla ama sanırım 28. 29. Günde falan olmuştum
SinemMmMmMmMmM Birgul 1 ayı geçti benimde birazdahs bekleyim hâlâ olmazsam doktora gidicem bende artk
Srfe_01 SinemMmMmMmMmM sıfırlandıysa olursun bu süre içinde korundun mu tekrar hamıle kalma ıhtımalın varmı hep derler ya mecaz anlamda bebegın ayağı içerde kalırmış 😊yanı düşükten sonra hemen hamıle kalanları çok gordum duydum Allah gönlüne göre versin inşallah
Nazendehanim SinemMmMmMmMmM bekle canım ben ilkinde vaktinde olunca 2. Sinde stres yaptım neden olmadı diye o da etkiliyor 45-50 güne kadar normal görüyorlar
funnymummy SinemMmMmMmMmM 50 güne kadar normal görünüyor bende 33. Gün olmuştum daha sonr ada düzenli olmaya devam etmişti şükür