Ayse_35 Hazal_kubra12 anladım sağlıkla doğsun büyüsünler. Allah bağışlasın evlatlarınz. Benimde öyle aklımda hesaplamalar vardı. Üçüncü bebek doğsun deneyimleriniz zorlulari paylaşırsanız mutlu olurum👣💐
Ays_cskn Gulsah0306 oğlum 1 yasinda Allah nasip ederde 2. Gebeligim suan yarin kalp atisi icin gidicem nasipse insallah duyulur bizimkisi plansizdi ama tabiki mutlu oldum ve heyecanlıyım bakalim surec nasil olucak😊
Ryhnylmz RedFlower 🤗 benim de oglum 19 unda 2 yasina girecek bennde 22 23 mart ikisinden birinde sezeryan dogum yapcam 🙈
Mothersone Gulsah0306 40 gün sonra doğumum var kızım şuan 20 aylık 🤭 planlı bir gebelik değildi. Allah yardımcımız olur inşallah 🤲 diyecek başka birşey yok 🥴
Ipeksari57 Ayse_35 Ayy aynıyız valla Allah yardımcımız olsun canım benim valla benim annem benimle aynı şehirde bile değil ilk bebeğimde de tektim Allah yardım ediyor bakalım neler bizi bekliyor 🙏🤗
1tek-1cift Gulsah0306 1 ay sonra 4 yaşında olacak kızım 2 tane kardeşi olacak bu hafta nasipse zorun zoru var veren Allah sabrını gücünüde verir elbet içinizi ferah tutun.