Didemalkanendik Beylikdüzü devlete gittim doğumumu devlletteki doktorumla medilife da yaptım pazar günü
Bhrbhr Efuchama bende hep erkek istedim ama burcu hanım tavsiye edilince şansımı denemek istedim ali bey ve ışık beyde ilerde değişirsem seçeneklerim arasında siz memnunmusunuz ali beyden?
Efuchama Bhrbhr ben memnunum ali beyden ışık bey sanırım daha yüksek diğerlerinden bölüm başkanı gibi
Bhrbhr YelizAkta merhaba burcu özmen demirkaya benimki ama aklım hala erkek doktora geçip geçmeme konusunda kararsız sizinki kim memnunmusunuz
BabyB Bhrbhr bende Medicana Işık Bey’e gidiyorum dünya tatlısıdır. Ayrıca Metin Bey de çok iyiydir. Burcu hanıma bir kez gittim ama memnun kalmadım malesef. Kişiden kişiye tabi ki değişir memnunsanız devam edin derim.
YelizAkta Bhrbhr benim doktorum yıldız eren çetin ve çok iyi bi doktor çok memmunuz tavsiye ederim çok ilgili güler yüzlü
LaleSnmez Burcinismailoglu Benim de 33. Haftam. 35 'te tekrar gideceğim. Doğum şekliniz belli mi? Bana henüz erken dedi
Sultannnnn busekavakli Burak beye gidiyorum çok memnunum randevusuz bakıyo sabah erken yada öğleden sonraları gittiğinizde çok beklemiyorsunuz.
busekavakli Sultannnnn randevusuz kayıt yapıyorlar mı bilmiyodum bende en son burak beye gitmiştim ilk gebeliğiniz mi
busekavakli Sultannnnn burak bey bana ilk doğumunu burda önermiyorum diyince ne yapacağımı şaşırdım çünkü biz orayı istiyorduk
Snmozgr Sultannnnn burak bey doğumları medilifeda yaptırıyor diye duydum ben orda yapmayı önermiyormuş
Bhrbhr Efuchama evet doçentmiş siz hastaneden doğum fiyatı aldınızmk peki biz bu randevuda yapılıyorsa ön anlaşma yapmayı düşünüyoruz çünkü doğum şubatta yeni yıl zammı gelir
Bhrbhr busekavakli burak beye arada kontrol için bende gidiyorum birde beylikdüzü devlet hastanesinde gebe okulu var bulantılarımdan önce onada katışmıştım ekim gibi yine katılıcam
Efuchama Bhrbhr ben daha görüşmedim o konuyu ben de ocakta doğum yapacağım bakalım nasıl olacak fiyatları öğrenirsen bana da yaz 🤗
busekavakli Bhrbhr ben geç kaldım biraz daha doğrusu geç keşfettim orayı ama bana ilk doğumu önermedi orda o yüzden arada kaldım
Bhrbhr Efuchama biraz önce arayıp randevumu 3eylüle çektiklerini söylediler doktorun semineri varmış o gün muhasebe ile görüşücez doğumuda söylerim sizede
Bhrbhr busekavakli ben sorun olmadığı sürece aylık ritünlerimde özele gidiyorum doğumada medicanada kararlıyız ama burak bey nasılsa ücretsiz diye arada uğrayıp 2.bir doktora baktırmış oluyorum genç ama iyi bir doktor
busekavakli Snmozgr eskiden doğumhanesi yoktu iki üç hafta önce sancım var diye acile gittim kadının biri doğum yapıyordu çok boştu doktor burak beydi nöbetçi ebe de çok iyiydi ama ilk doğum önermiyorlar