Febrarss Kızlaaae doğumu başlatmak için hint yağı işe yarıyormuş biri bana yumurta kır içine biraz koy ye dedi deneyen var mı acaba
dddy Febrarss Hint yağı müshil olarak kullanılıyor yani bağırsak hareketlerini artırarak rahmin uyarilmasini sağlıyor ama kullanılması çok önerilmiyor zararlı olabilir
Febrarss dddy yarın hastaneye gidicem doktora soracağım kullan derse bende bi deneyeyim bakalım çünkü yağın üstünde içilmez yazıyor 🙄
Febrarss Ozge ahahahda çok iyi 😂😂 kızlar ya denesem mi 41 oldum gelip giden yok salı günü suni verecekler kararsız kaldım
Febrarss Basak1636 yapmadığım şey kamadı ki o haraketler mi dersin çaylar mı dersin halı silmek mi dersin yer silmek mi dersin ne yapılıyorsa hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı kafayı yicem artık
Canselyaren Febrarss son ana kadar inebiliyor kanala cnm ilk bebeğim su geldikten sonra sancı geldikten sonra indi kanala bnim
Febrarss Canselyaren ben çok kararsız kaldım ya vallahi ne yapacağımı şaştım şimdi suni alırsam iner mi acaba ya da inmez mi bilmyoeum
Canselyaren Febrarss inanki bilmiyorum kuzum ama denemekten zarar gelmez bnim de ilk kendi sancimla doğurdum şimdi bekliyorum Dr acilman ilerlemesse mecbur suni dedi sezeryandan ztn çok korktuğum için suniyi denerim ama inşallah kendi sancimla gelir yine