Kızlar ben de acıbademde mine inan’a gidiyorum. Çok çok memnunum çok seviyorum kendisini ve yaklaşımını. Benim allianz sigortam var doğum için yaptırdım. Doğumun tamamını karşılıyor. İstanbulda aynı sigortayla doğum yapan arkadaşım anlattı. Doğumdan sonra bebek için ekstra oda parası ve diğer tüm hizmetlerin parasını istemişler. Sigorta sadece anneyi kapsar demişler. Tabi kıyameti koparmışlar onlar. Yanlış anlaşılma oldu diye düzelmiş durum. Ben de geçen kontrolde bunu sordum anlattım mümkün değil dediler. Elbette herşeyi karşılıyor dediler göreceğiz bakalım. Ben odaları gezdim çok da acıbademlik odalar değildi açıkçası. Yeni yunusemre devletin doğum odalarını gezdim neredeyse aynı. Yalnız süit odaları çok güzel bu gittiğimde onun fiyat farkını soracağım. Tekrar güncellerim burayı. Mesela en son odayı gezdiren sorumlu arkadaş standart pakette kapı süslerini
Bile kaldıracağız muhtemelen dedi. Kapı süsü de metrelik alıp kendiniz yapabilecğeiniz tül kurdele sadece. Lohusa şerbeti veriliyormuş cam sebil ve bardaklarıyla. Aklıma bunlar geldi şimdilik