fatmaon Cemre8541 merhaba henüz kullanmadım ama temiz içerik vs baya araştırdım Dalin sabun bazlı sıvı deterjanı almaya karar verdim aynı şekilde temiz içerikli olarak siveno markayı da alternatif düşünmüştüm size de fikir olur belki
Tugcevemercimek Cemre8541 uni baby aldım tüm kıyafetlerini yıkadım ben memnun kaldım çevremdeki herkes bunu önerdi
Mercan28 Cemre8541 sabun tozu olan deterjanlar varmış en doğalı onlarmış ben onlardan almayı düşünüyorum
Aysesinan23 Cemre8541 duru granül matik var sabun tozu. Ondan aldım tüm kıyafetleri yıkadım da . İçeriği çok temiz . Deneyebilirsiniz kokusu da çok güzel.
HavvaZ Aysesinan23 ben de ondan aldım onu kullanmayı düşünüyorum zaten yumuşatıcı kullanmayacağım sadece o yeterli. zaten bebeklerin ciltleri çok hassas
Aysesinan23 HavvaZ yumuşatıcı önermediler diye bende almadım. Zaten gerek yok sabun tozuda gayet yumuşacık yaptı.
annehzl Cemre8541 henüz kullanmadım ama araştırmalar sonucu temiz içerik olan siveno markalı aldım sıvı deterjanı daha sağlıklı buluyorum