Mybabyyyyy Yakın zamanda bursa merkezde detaylı ultrason yaptıranşar varsa kime yaptırdınız? Ve detaylı ultrason ücretsiz falan yazan yerler doğru mu acaba bilgisi olan var mi?
Mybabyyyyy Mybabyyyyy Bursa şehir hastaneside perinatolojiye girebilmek için takipli olmak gerekiyormuş nasıl randevu alcaz kendi doktorumla mı görüşmeliyim? İlçede özele gidiyorum ama yok maalesef
Cigdemmylmzz Mybabyyyyy ben esentepe hastanesinde engin korkmazer e yaptırdım 1000 tl ye. Doktorum engin brye yönlendirmişti çokta memnun kaldım çok ilgilendi
prenses_annesiiii Mybabyyyyy fsmde Dr. Ahmet yılmaz var kendi kliğini 2 hafta önce gittim 1 buçuk saat detaylı baktı bebeğime ücretide 600 tlydi çok memnun kaldım tavsiye ederim
Tospikannesiiiii prenses_annesiiii kız 1.30 saat ne baktı ben ilk gebeligimde taş çatlasın 20 dakika idi ve herşeyi de söyledi orası degil ama 1.30 saat iyi Bi süre imiş bende şimdi hamileyim ona giderim valla 🤣
prenses_annesiiii Tospikannesiiiii valla bende burda yorumlarda okumuştum 40 45 dakika sürüyor diye okadar güzel ilgilendiki arada bi kaldırdı yürüttü bebek pozusyonunu değiştirsin diye falan 😂