Elifyasar Kızlar genital bölgemde bıcak saplanır gibi arada bir agrı giriyor yırtılıyormus gibi degişik bi acı dogum sancısı mı acaba dogum sancısı neye benziyor bilgi verebilir miisniz
Busra2013 Elifyasar normal cnm karnın sertlesıo mu vajına agrısı sanırım acılma oluo cunkı benım bu hafta oyleydı ful vajına agrısı kasılmalar oldh 38+6 dun gıttım 1 cm acılma olmus doktor bır haftaya gekır bebek dedı beklıyorum bakalım
semakulekci Elifyasar Benimde aynı toplanmalarımda oluyor nefesimi kesiyor sırtıma kdr vuruyor ağrısı 1 martta randevum var açılmışımdır inşallah
Canselyaren Busra2013 kız bndede çok vajina kaşık agridi oluyor geçen hafta çatı muayenesi oldum yumuşama var demişti Dr acilmistor kesin😃
Zeytininannesi01 Busra2013 vajina kemikleriniz mi ağrıyordu ön ve yan kısımlar, bende bu bölgeler çok fazla ağrıyor ve belden kasıklara sancı giriyor biraz kalıp sonra geçiyor acaba bende de açılma olmuş mudur bu hafta doktora gidip soracağım
Busra2013 Canselyaren ınsallah valla bana catı yaprı ıste 1 cm acılmıs dedı uyarcm dahada acılsın dedı dedı parmahım suan ıcerde bebek kafasını parmagımı ıteklıo cıkmaya calısıo dedı😂mınıgım benım ınsallah bu hafta ıcınde gelır
Canselyaren Busra2013 inşallah cnm hareketleri nasıl senin bnim iki gündür çok azdı hareketleri bu iki sattir aşırı hareketli 🤷😃
Busra2013 Canselyaren hareketlerı normal bı ole bı bole tekme vs yok ama kasıklarda basını hıssedıom ıtırıo gıbı gobegın ordada bazen kayıyo gıbı
Canselyaren Busra2013 bnimklde kasıklarda hareketleri cnm basuni nasıl hissedion kız😂ikinci gebeliğim daha başı nerde bilmem
Canselyaren Busra2013 inşallah ya eğer uyardiysa biraz alttan olur cnm bnimde Dr baktıktan sonra baya ağrılarım artti😃
Busra2013 Canselyaren benım kız ınat valla gelmek bılmıo napcm bılmıom ınsallah benı zorlamaz sunı va sıp dıe cıkıverır😂
Canselyaren Busra2013 suni zor diyorlar cnm ama gelip geçici 🥲ilk doğumum kndi sancimla olmuştu bklm bu nasıl olucak🥰🙏🏻