Bebikoooo 29haftalık gebeyim 48ile hamile kaldım şuan 53kiloyum ve karnım hiç yok normal midir benimle aynı olan varmı?
maviananas Bebikoooo doktorunuz olumsuz bir şey söylemediyse gayet normal ben 33. Haftamdayım sadece üç kilo aldım ve bebeğim gayet sağlıklı
Canselyaren Bebikoooo 38 haftalık olucam. Salı günü 😃 sadece 5 kg aldım çok büyük bir göbeğim var 4+2 nerdeyse 😂 kilonuz bebeğe gidiyor olabilir doktorunuz nediyor
Lavinia_35 Bebikoooo doktorunuz bebek sağlıklı diyorsa bir sıkıntı yok Sağlıklı besleniyorsanız bebeğinizin kilosu yerindeyse önemli olan o
Pelinnn7 Bebikoooo bende 23 haftalık hamileyim hala aynı kilodayım bebeğimin kilosuda gayet iyiydi haftaya bidaha gidecem bakalım nasıl olmuş 😂
ipek_45 drytcvkarsln Normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz ? Ben de çok kilo alıyorum ama doktorum normal doğum olmayabilir dedi bu sebepten.
Bebikoooo Gayet herşey yolunda diyor hatta tebrik de etti bu kadar zayıf kalıp sağlıklı olduğu için ama yinede tuhafıma gitmiyor değil karnım minnacık
Kubos01 Kız anam bacım ne diyonuz siz öyle 46 kar 49 lar falan hey yavrum hey 🤣 ilk kızımda maşallah 40 kilo aldım 34 haftada 2400 doğdu ikinci gebelik 20 haftalığız 0 kilo daha 😂