Mnk16 Kızlar sarı akıntım vardı dün ilişkiye girdim sabah bi kalktım yeşile dönmüş yarın doktor randevum var muhtemelen enfeksiyon çıkacak , bu durumu yaşayanlar fitil mi kullandılar bebeğime bi zararı olmuş mudur 17. Haftadayı z 😕
Bsrgny1- Mnk16 Ben ilişkiden sonra bunu yaşamadım benim bir sarı bir beyaz akıntı geliyor. İdrar vermiştim az bir enfeksiyonun var demişti doktorum. Üç tabletlik vajinadan kullanılan fitil vermişti . Kullandım fakat akıntım hala devam ediyor . Pek etkisini görmedim açıkçası . İç çamaşırınizi pamuklu giyin ve olabildiğince temiz tutun . Hamilelikte bu tarz akıntılar olabiliyormus. Tabi doktorunuz en iyisini bilir geçmiş olsun 🌼
Tasdoven55 Benimde enfeksiyonum var merak etme bebeğe birşey olmuyor ama rengini bilemiyorum tabi fitilde kullandım kremde krem daha iyi tekrarlıyor zaten zamanla temiz tutman yeterli anca iyi oluyor
Mnk16 Tasdoven55 ya zaten tüy falan yok epilasyonluyum günde 4 kere falan da günlük ped değiştiriyorum pedim kokusuz ve en iyi marka anlamıyorum ki içten geliyor herhalde
Mnk16 Bsrgny1- Sağol canım sana da geçmiş olsun başta sarıydı da dün yeşile döndü ilerlemesinden şüpheleniyorum , bebeğe zarar verir diye korkuyorum yolsa rahatsız edici koku yada kaşıntım yok sadece kızarık biraz
Bsrgny1- Mnk16 Bebeğe bir etkisi olmaz endişelenmeyin, doktorunuz tedavisini yapacaktır içiniz rahat olsun 🙃🐥