Esractl Hamile pantolonu tercihim oldu. Sizlerde tercih edebilirsiniz. Rahat ve kullanışlı likralı ürün. Hamile pantolonu bulmak çok zor. Kolaylık olsun 🤩🌸🤰 https://ty.gl/rd3lxjdzw0
moom222 Esractl hangi bedeni aldınız acaba bnde almak istiyorum ama yabkilo alırsam daha da bı daha başka almam ger köçek standartlari yokmu acaba
Esractl moom222 karın kısmı çok genişliyor + likralı ürün zaten açma yaptı bende 1 beden son aya kadar çok rahat kullanabilirim
Esractl Bedenli ürün. Ben kilo boy söyledim yardımcı oldular öyle tercih ettim. Sizin kilo boy nedir kaç aylık hamilesınız
moom222 Esractl benmde 4 aylık cnm daha karnım falan çıkmadı açıkçası kilo 59 boy 1.65 kiloda almadım hamile kalmadan önceki kilomdayim
Esractl moom222 ben 160 60 kiloyum 36/xs beden aldım suan 8 aylığım hala çok rahat kullanıyorum. İstersen 38 al sende son aya kadar çok rahat kullanabilirsin esniyor ürün
moom222 Esractl ben bakayım bu ürüne cnm ya dört gün sonra doktor kontorlum var bnde alayım olmazssa tam birlktemi duruyor bacak gözüküyor mi bn tesettueluyumde
Esractl moom222 bana tam boy oldu. Mankenin boyu malum uzun 😂 senin boyunda 165 tam olur sana da yani rahat kullanabilirsin kısa gelmez. Karın kısmının lastıgı var zaten ayarlarsın karnına göre 👍
Esractl 11mrv11 bende almıştım lcw den ama pantolon sonradan üstümden düştü resmen hiç rahat edemedim
Evinru 11mrv11 bende alicam ordan kot gibi olan degilmi beden konusnda karrszm 20hafdaligim son aya kadar alırsam giyebilrmym acaba kaç beden alınmalı genissliyomu göbek kismi
Esractl Simsim60 bende rahat edememiştim. Trendyoldan aldım sonra çok memnun kaldım yıkayıp yıkayıp kullanıyorum 😅
11mrv11 Evinru ben normalde m beden giyerim ama l aldım . Şimdi 32 haftalığım aşırı büyük bi karnım yok bence doğuma kadar rahat olur diye düşünüyorum. M alsam da olurdu ama ne olur ne olmaz diye bir beden büyük tercih ettim .
Esractl Evinru ben aldım hiç kullanışlı degil pantolon üstümden düştü ilk kullandığın gibi olmuyor lcw nın pantolonları