Mehvesyldz61 Hamileliğin 21. Haftasındayım durduk yere özellikle boş boş durduğum zaman Bi anda ağlama isteği geliyor can sıkıcı olanı da ağlayamıyorum 😄acaba hamileliktenmi. Sizde de varmı dertleşelim biraz
Susamtanesi-1 Mehvesyldz61 ohooo ağlama sinir durduk yere sinirlenme bağırma 😂😂😂 eşim çok çekti kızılmıcak bişi biliyorum ama kızmak istiyorum ağlıyorum sonra nıye ben böyleyim diye oturup ağlamak istiyorum 😂
Eslem_1 Mehvesyldz61 hiç ağlama hissim olmadı 22. Haftamdayım ruh durumum gebelik öncesi nasılsa aynı öyle 😀 ağlamayalım hep gülelim inşallah 🌸🌸😅😅
sheyda1991 Mehvesyldz61 şu postun başlığını görünce bile doldu bu gözler 😅 durum aşırı derecede vahim. Ağlarken ben niye ağlıyorum diye ağlayıp daha çok ağlıyorum bazen.
Mehvesyldz61 Susamtanesi-1 tek ben değilmişim iyi bari ne yapsam bilemedim Bi tatil yapmak iyi gelir belki
fulybeyaz haftadayım ve tüm duygularım karmakarışık, ağlama isteği, sinir, eşimle ilişkimi sorgulama herşey var 😂
Zehraspl Mehvesyldz61 durduk yere olay cikarma surat asma olur olmadik seye aglama kusme her halt var esim bu hallerini hormonlara veriyorum bi an once dogursanda kurtulsam diyo🤣
Suzanne Ben öyle olacağımı zannediyordum ama hamilelik boyunca eşimle kavga ettiğim zaman hariç hiç ağlamadım duygusallık sıfır 😂
EsilaMiracAyazEren_Moms Mehvesyldz61 Bana da oldu. Çamaşır asıcam bi anda sepeti bırakıp ağlayasım geldi. Sanki canımı bişey yakmış gibi yarım saat ağladım. Sonra niye ağlıyorum ya deyip çamaşırları asmaya devam ettim 😂😂 Hormonlardan heralde
Gzm23 Mehvesyldz61 bfnde oluyor canım direnç artışı ve çentik var iki damar da da bebek beselenemeyebilir gelişme geriliği olabilir tansiyon çıkabilir bunları duyduktan sonra ara ara ağlıyorum resmen 🙄😔
gulsumm1 Mehvesyldz61 olmaz mı aglamak bağırmak terslemek sinirlenmek eşim diyo senin hormonlar tavan 🤦🏻♀️😂 son haftalara girdikçe kafayı yedin diyor 🙄
Cansuzana 22 hafatlik hamileyim 23 e gircem yarın. elimden peçete hiç düşmez bebeğim kız ve yengeç Burcu çok duygusalim oğlum dizisinde ilk bölüm bitene kadar ağladım geçen gün bide mısır yiyerek sonumuz iyi değil 😂😂😂
Sena_liya Mehvesyldz61 arada oluyor hormonlar sanırım…. 7 ay oluyor babamı kaybedeli hep aklımda😔… Onun verdiği duygusallık ta var. Yüce Allah sabrını veriyor çok şükür…