Poyrazinannesiiii Kızlar benim bu duşakabin de önceki kiracıdan kalma aşırı kireç ve leke var nasıl temizlerim çok şey denedim temizlik teli ile bile ovaladım hiç geçmiyor bu aralar daha da gözüme batmaya başladı 🤯 sanki rengi beyazmış da aralarında renk dolması olmuş gibi duruyor ama kireç hep nasıl temizlerim sizler ne kullanıyorsunuz ayna gibi olsun istiyorum artık 😂
esradgn123 Poyrazinannesiiii Ben kireç çözücü döktüm bu sefer derzler eridi alt kalttaki komşunun tavanına geçti sular Ne yapsam düzelmedi bıraktım artık 🙄
Eslemmiraaa Poyrazinannesiiii aşırı kalıplaşmış kireçse sanmam canım ne yaparsan yap çıkmaz , cif banyo önerebilirim güzel kireç söküyor ve parlatıyor ama dediğim gibi aşırı kalıplaşmışa bişi yapamazsın
guzelbebegimmmmm Poyrazinannesiiii kesinlikle tek çözüm şu, bimin bulaşık makinası parlatıcısı. Tek geçerim yani. Boş sprey şişeye dolduruyorum. Duşakabine sıkıyorum güzelce, 5 dk bekletiyorum. Süngerle üzerinden geçiyorum cillop gibi oluyor
Poyrazinannesiiii esradgn123 kireç çözücüyü taşındığımda yapmıştım bende duşakabinin bu bant gibi yerleri var ya oralar erimişti 😂 hiç bir faydası da olmadı aynı şekilde duruyor bazen diyorum acaba kendi deseni mi diye ama değil yani bariz belli kireç su kalıntısı falan çıkmıyor ve üstüne çok çirkin duruyor birde benden önceki hemşireymiş pek ilgilenememiş evle pandemi zamanı falan derken iyice mahvolmuş
Nazlierdemir Ben demin mavi güç le telledim kalktı ama çok lekeler varsa söker mi onları da bilemiyorum
Poyrazinannesiiii Nazlierdemir sarı güç kullanıyordum normalde onu hiç denemedim güzel mi sarı güç mutfakta vs çok iyi
Nazlierdemir Poyrazinannesiiii sarı gücü mutfakta kullanıyorum maçı güç de banyoda çok iyi lavaboları falan da çok iyi temziliyor duşa kabini de telle mavi güçle ovdum su tuttm tertemiz oldu
Poyrazinannesiiii Eslemmiraaa aşırı kalıplaşmış evet 🙁 çok çirkin duruyo ya cif banyoyu da denemiştim zamanında şimdi de highgenic banyo ve derz temizleyici sıktım çok ağır kokuyor diye bekletiyorum birazdan girişicem elimde tel ağzımda maske bakalım sonucu ne olacak kasiyer kız güzel falan dedi aldım ama bakalım
Poyrazinannesiiii Nazlierdemir şimdi highgenic banyo ve derz temizleyici sıktım işe yaramazsa yarın da onu alıp deneyeyim bakalım teşekkürler 🌸
Poyrazinannesiiii Susamtanesi-1 poşetle mi 🙄 anam iyi ki sormuşum 1 hafta artık tüm şeyleri dener dururum 😂 teşekkür ederim 😍
Bebek-C Annemin duşakabini eski olduğu için onunkini temizlerken bulaşık makine parlatıcısı ile sirkeyi karıştırıp sıkıyordum sonra buzdolabı poşeti ile cifliyordum. Güzel temizliyor, tavsiye ederim. Hatta zemindeki sararmalara da iyi geliyor.
Poyrazinannesiiii Bebek-C poşeti de ilk kez duydum geçmezse dediğiniz gibi yaparım bir sürü teknik öğrendim artık her gün birini dener dururum utanması varsa temizlenir 😂
Sibeltug İnox süngerler var bulaşık mak parlatıcısı ile inoxla ovalayın bide bakalım. Benim de çok fena ama kalkıpta bi yapamadım😂
Poyrazinannesiiii Sibeltug valla bir sürü şey öğrendim tek tek her gün birini denerim utanması varsa temizlenir diye düşünüyorum 😂😂 yoksa bende pes edicem artık 😂
Poyrazinannesiiii Xxz ben çok seviyorum ya 😂 ama aşırı kullanınca kötü kokuyor evet mutfakts her şeye onu kullanıyorum ben
Civcivim000 Poyrazinannesiiii ya hahaha ben de aynı durumda olduğum için sessizce konuyu takip ediyordum bu yoruma cevap yazmadan geçemedim😅😅utnması varsa temizlenir😅😅