charlottececi Merhabalar; 21+1 haftalık ikizlere hamileyim. Benim merak ettigim hamilelik döneminde ya da normalde et beni büyüyen değişen oldu mu? Yarın dermatolog a gideceğim ama; fark edince çok endişelendim. 🙄 et benim 2 katına çıktı. 🤦🏻♀️
Busra2013 charlottececi bendede et benlerı cıkıyor tamam okey de popomda kucuk ben vardı eleyınce elıme gelecek sekılde buyumus neden anlamadım
Gulcanalg charlottececi genital bölgemde normal küçük bir ben vardı gebeliğimde tırnak büyüklüğünde et benine dönüştü fark ettiğimde çok şaşırdım doktora sordum olabilir dedi 🤭😵💫
ebru0408 charlottececi benim kafamda çıktı büyüdü gün geçtikçe elma sirkesi sürdüm 10 gün içinde kurudu düştü tavsiye ederim acı vs yok
charlottececi Busra2013 ya benim de kulagimin arkasında var. Başkası fark edeceği kadar büyüdü. Alabilirlermiş; ablam doktor öyle dedi. Yeri çok hassas tırsıyorum 😔
Busra2013 charlottececi benımde poponun kemıgı varya orda elımle dokununca saga sola salanıo ıgrenf bısı resmen bole degıldı yapısıktı kucuktu buyumus anlamadım
charlottececi Gulcanalg Binnur81 Busra2013 Ya hiç okumamıştım hiç denk gelmemiştim. Benim de elime geliyor tam kulak arkası boyna doğru. Rahatsiz ediyodu da aynada gorunce şok oldum. Eşim 1 ay önce fark etmişti önemsememiştim. Ablam hemen gösterelim dedi bakcaz bakalım yarın. 🥺
Binnur81 Benimde boynumda çil gibi çıktı benler acayip sinir oldum ama genelinde bişey yapamazlar diye gitmedim hiç 😔
clkklc Benim de minik minik et benleri çıkmaya başladı vücudumda araştırdım hamilelikte kilo alımıyla birlikte et benleri çıkabilir çoğalabilirmiş
charlottececi bebislerimi_buyutuyorum ay gebelik sonrasi düzeliyor mu acaba 🙄 yoksa aliyolar mi bunu merak ediyorum 🙄
bebislerimi_buyutuyorum charlottececi benim suanki gebeligimde var inşallah doğumdan sonra geçer geçmezse banada cildiye yolu görünür 🤷🏻♀️🙄
charlottececi Gulcanalg hamilelik degisik bi seruven 😁 hayirlisiyla dogsalardı valla cocuklarim 🤣 herkes hamilelik soyle guzel boyle keyifli deyip dururdu bi keyfini goremedim henuz 🤣🤣
211212g charlottececi hamilelikte büyüyormuş et benleri benimde yüzümde ikitane vardı ve baya büyüdüler doğum sonrası aldırmayı düşünüyorum
charlottececi 211212g şaşkınım bilmiyodum. Yarın bakalim ne diyecekler. Benimki de hamilelik sonrasina kalir belki ama aldircak artık korkutuyor 😅
ebru0408 Veraleyl pamukla 1 hafta günde bi defa sürdüm pamuğu 15 20 dk üzerinde beklettim sonra kokusu kalmıyor uçup gidiyor zaten yıkamadım bile