hll_clm Nilufer_ korkma canim dua et bol bol. Saglikli olmadigi icin vucut disari atiyor bebegi allah hayirlisini nasip etsin insallah
Bsraao Nilufer_ ben de düşük yaptım . Kahve lekeyle baasladi ara ara oldu çok değil bı damla . Sonra da kalbi durmuştu seni üzmek istemem. Ama arkadaşımın da lekeleri oluyordu benim gibi o şu an doğurdu
Nilufer_ Bsraao ben zaten 6 haftayken gittim kalp atışını duymadık bile. Şimdi haftaya tekrar gidicem. Hayırlı ise olsun ne diyim. Düşük hiç yaşamadığım için içimde büyük korku var. Sizlerede çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını Yaşatmasın İnşallah
FKHA Nilufer_ korkma canım bende çok korkmuştum ama İnan okadar değil. insallah en kısa zamanda yerini de doldurur rabbim 🙏🏻
Nilufer_ FKHA bir kızım var Allaha bin şükür kardeşi olsun tek kalmasın diye istemiştim kısmet değilmiş. Rabbim sizlerede tekrarını Yaşatmasın İnşallah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
FKHA Nilufer_ insallah bu süreci en kolay şekilde atlatırsınız sonra sonra yeniden sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz
Bsraao Nilufer_ korkunu çok iyi anlıyorum ben 4 kez yaşadım 2 su kürtaj 2 su düşük hakkkinda hayırlısi olsun canım dualarim seninle 🙏
Nilufer_ Bsraao çok teşekkür ederim. Hatırlatmak istemem ama kanama nasıl oldu ilk günler. Benim kesildi 3 4 saatir hiç gelmedi. Rabbim sizlerede tekrarını Yaşatmasın İnşallah
Bsraao Nilufer_ amin canım canım inşallah benimde kesilmişti hatta 2 gün hiç gelmedi . Ama benim bı arkadaşım var hep kanaması oluyordu benden çok olmuştu sağa salim eline aldı şu an . İnşallah sende alırsın
Mylove Nilufer_ normal düşüşe geçmiş demek ki takip et kendini dr unu ara söyle parça gibi bisey gelirse pıhtılı falan
sedamom00 Nilufer_ benim de çok az kahverengi leke gelmişti sonra 1 hafta geçtikten sonra kırmızı geldi kanamam çoğaldı doktora erkenden gittim hafif kanama geldiğin ama gece geldiğim de evde düşük yaptım