17 Aralık sabahı hastaneye yatışım yapıldı ve 7 buçuk gibi vajinadan suni sancı verildi. Açıklığım 1 cm di ve 7 buçuktan 3 buçuğa kadar sancı çektim çok zordu gerçekten artık bitsin diye yalvardım bir de saat başı açılma var mı diye ebeler kontrol ettiler daha da ağrım arttı odaya ebe her girdiğinde surat asıyordum öğlen doktorum geldi ve tekrar baktı ebelerin 3 cm dediği açıklığa doktorum henüz sadece 1.5 cm açılmış değince ben yeter sezeryan istiyorum diye ağlayarak bağırdım eğer 3 4 cm olmuş olsaydı devam edecektim ama iyi ki de etmemişim. Doktora yalvardım hemen sezeryana alın beni diye ama 4 5 tane sezeryanı olduğu için ancak 1 2 saate alabilirim dedi eşim benim o halimi gördükçe hemşirelere ebelere ne zaman alacaksınız demekten helak oldu sonra beni 14.00 da hazırlayıp ameliyathaneye aldılar ama benden önceki doğum yapan kadının kanaması durmamış ve doğumu uzadı soğuk da o sancıyla 2 saate yakın sedyenin üstünde yattım ağlaya ağlaya ebeler masaj yapıyorlar anestezi doktoru düşücem diye korkuyor sabret sonucu güzel olacak diye teselli ediyordu gelen giden bana acıdı anlayacağınız doktora sürekli Fulya’yı ne zaman alacaksınız deyip duruyorlardı bende duyuyordum en sonunda doktorum yanıma geldi 2 saat oldu açıklık var mı bakalım diyor hala daha delirdim tabi neyse baktı sadece 2 cm olmuş açıklık 15.50 de anestezi verdiler belden uyuşmak istediğimi söyledim her ne kadar onlar çok yoruldun uyutalım deseler de o anı yaşamak istedim o belden iğnenin vurulduğu an o kadar güzeldi ki tüm ağrılarım uçtu gitti 16.01 de kızımı Ada’mı gördüm dünyalar benim oldu 3240 gram doğdu kızım tabi ben yorgunlukla ve sersemlikle doğum esnasında sürekli konuştum çıktığımda kapıda eşim ve annem bekliyordu eşim nasılsın diye sorduğunda biliyor musun biliyor musun içerde açıklığıma baktılar daha 2 cm miş demişim ne kadar içerlemişsem artık normal doğum olmadığı için eşim hala daha dalga geçer ben nasılsın dedim orda açıklığı dedin durdun diye Doktor zaten 3 günde alsan doğum olmazmış dedi çok uzattım kızlar sezeryan denildiği kadar da zor değilmiş sürekli yürüyüşle çok çabuk toparlandım kızımda sağolsun çok huysuzluk yaptığından pek lohusalık yaşamadım desem yeridir ama şuan ayağımda salladığım 5900 gramlık boncuk gözlü bir kızım var allahım herkese nasip etsin inşallah.( Uzun olmuş kusura bakmayın ama 2 aydır yazmak için can atıyordum ancak şimdi fırsat bulabildim 🥰 )