Blackcloud Kızlar randevu bulamıyorum doğumum yaklaşıyor, sinirlerim bozuldu ya 28. hafta bitecek sezaryen olacağım için doktor erken alacak ama randevu yok muayene olamıyorum kafayı yicem.🥺
Fadime8080 Blackcloud Sancaktepe ilhan varank eğitim araştırma hastanesi bende bulamıyorum randevu 😏Sekretere sormuştum 36. Haftadan sonra normal sıra şeklinde alabiliyor muşuz sizde öyle varmıdır bilmiyorum ama..
Blackcloud tarhannrabia Kaç haftalıksın canım, doğuma kadar ne yapacağız korkuyorum ben ya? Aylardır doğru düzgün randevu yok.
Blackcloud Fadime8080 Sabah banko açılmadan gitmek gerekiyor sanırım sıra alabilmek için ama imkanım yok malesef hastane uzak kalıyor ve erken dediğim saat sabahın 6sında orada olmam gerekiyor. Benim sabah 5te yola çıkmam lazım ama bir tane daha çocuğum var malesef gidemiyorum o şekilde.
Blackcloud Gizmo90 Kurdum canım ya gebe hastaların randevu alamayacağı bölüm çıkıyor yada hiç randevu yok binde bir oldu diyelim saati çok saçma bana uymuyor. Artık hatırlatmada kurulmuyor oda gitti.
Gizmo90 Blackcloud gebelik okuluna mutlaka gidin ebe Asuman inanılmaz tatlı ve çok bilgilendirici çok keyifliydi onunla eğitimler 😍
Blackcloud Gizmo90 Sezaryen olacağım, nasipse bu ikinci doğumum olacak. Bana baya uzak kalıyor canım, bir çocuğum daha var gidip gelmek çok zor olur benim için ama teşekkür ederim bilgi için.🥰