Ozlemmpapatyaa kızlar 36. haftadayım bebeğim eskisi gibi haraket etmiyor tık tık gelip gidiyor o da cok az bi dokunuş önceden cok haraketliydi birden haraketleri azaldı korkmaya başladım acile gitmelimiyim?🥺😭😭
Zelaldua Ozlemmpapatyaa bende 36 yım evet eskiye göre az hareket ediyor pozisyondan yerinden olabilir endişe etmeyin ama kontrolünüz varsa bi gidin ama benimde az hareket ediyor ben günde bi kere hissetsem bana yetiyor öyle çok hareket etmesini beklemiyorum
Gnc27 @Ozlemmpapatyaa o haftaları bilmiyorm ama 29.haftadayım benim bebeğim de çok az hareketi hiç denecek kadar az..haftaya kontrole gideceğim inşallah .
Efsun16 Bol bol dinlenin su için benim de bazı günler az hareket ediyor sonra düzeliyor ama dr unuza da danışırsanız içiniz daha rahat eder tabi.
Deniz_moms Ozlemmpapatyaa ben olsam çoktan gitmiştim oynayın karnınızla hareket etmıyosa gidin bence 1 kez yaşadım bende böyle hareket etmıyodu bı 10 dk uğraştım sonra hareket etmeye başladı hıçkıra hıçkıra ağlamıştım 😩 bişe oldu zannetmiştim
Zelaldua Ozlemmpapatyaa korkman normal bende korkuyordum ama yeri daralıyor ondan olsa gerek yinede bi görünün içiniz rahatlar ben her akşam sıcak suyla karnımı yıkıyorum oda çok iyi geliyor derimiz yumuşuyor rahatlıyor