Merhaba arkadaşlar bende çok çok pozitif bir doğum hikayesi yazmak istiyordum ve bunu hep hayal etmiştim ancak bazı şeyler yolunda gitmedi. Cuma günü saat 14:00 da kontrolüm vardı planlı sezeryan düşünüyordum, gün alacaktık. Sabah 07:00 da uyandım bebeğimin hareket etmediğini hissettim normaldir deyip çikolata yedim ve sol tarafıma uzandım tekrar hareket etmedi kalktım etrafı topladım kahvaltı yaptım çok ufak bir hareket algıladım sonra zaten randevum iki de deyip geçtim, daha sonra randevu saatim geldi gittik doktor alttan muayene etti ve çatım dar oldugu için normal doğum zor olur dedi, çatı muayenesi çok zor birşey değil en başından bundan korkuyordum saniyelik bir durumdu, daha sonra bebeği hissetmediğimi söyleyince doktor ultrasona verdi çok şükür kalp atışı vardı doktor bey karnıma dokunup çok sertleştiğini söyledi. Beni nst ye yönlendirdi nst sonucu biraz kötüydü doktok bebeğin tepki vermediğini söyledi bununda iyi birşey olmadığını söyledi daha sonra birşeyler atıştırıp tekrar yaptırmamı istedi ikinci defa bir tık iyiydi ancak doktorum bu durumun kötü olduğunu acil sezeryana almamız gerektiğini söyledi ben de yeterki bebeğim iyi olsun hemen alınsın dedim, zaten o sırada ben direk ameliyathaneye çıktım çantam falan hiç birşey yoktu yanımda eşim getirmeye gidince beni ı sırada ameliyata aldılar damar yolu açılıp hemen belime iğne vuruldu o an zaten ayaklarıma sıcaklık indi birde apar topar oldgu için ve bebeğimden endişe duyduğum için fazla heyecanlandım ve sürekli tansiyon düştü onlar tabi anında müdahale ettikleri için bir sorun oluşmadı. Ameliyatı hiç hissetmiyorsunuz o çekişmeler birtek hissediliyor acı sıfır bebeğimi çıkarıp götürdüler temizleyip göğsüme koydular o kadar güzel ve narindi ki ben herşeyi unuttum o an😊 bebeğimi götürdüler daha sonra da beni çıkardılar odamıza çıktık, birkaç saat birşey yiyip içmedim daha sonra uyuşluk falan geçti yemeğimi yedim ve ilk kalkışı yapacaktık evet acı oldu gerçekten çok zordu ama herkesin tavsiyesiyle sık sık yürümek çok iyi geliyormuş onu yaptım ve açıldım yavaş yavaş daha sonra bebeğimin sürekli hapşurdugunu ve göğsünden sürekli hırıltı sesi geldiğini duyduk bize normal dlduğunu söylediler ancak her geçen saat daha çok arttı, sabaha karşı bebeğimi yoğun bakıma aldılar, canımdan can gitti gibi tahlil yapıp kanında enfeksiyon olduğunu söylediler ve birkaç gün yoğun bakımda kalmasını söylediler ben dün taburcu oldum ancak bebeğim parçam orada, çok zor gerçekten ama rabbim herşeyi en iyi bilen bu mübarek günde rabbim hepimize şifa versin ve bebeğim için dualarınızı bekliyorum sorularınız varsa alabilirim teşekkür ederim şimdiden herkese